Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon csúnya vagyok, és nem vagyok kívánatos sem, akkor hogyan lehet így párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
Mivel tudnám ezt kompenzálni?2018. aug. 3. 11:27
11/12 anonim válasza:
Szia,igaz én fiú vagyok de rám is azt mondják a lányok,hogy csúnya vagyok,ha lesz esetleg ötleted szívesen fogadom!! :)
12/12 anonim válasza:
Fogyj le sportolj étkezzél egézségesen blabla blabla. :D A hsz-ek nagy része ilyen hülyeség. Én nekem egy kérédsem van feléd. El tudod magadat fogadni annak ami vagy, nem? Ha igen maradj így és ne másoknak akarj megfelelni szerintem. Ha nem akkor tegyél ellene és hátra befogsz valami jó pasit magadnak. :D A barátok miatt meg kár bánkodni ( ha így teszed) nekem volt 2 db nagyon jó barátom akiket elvesztettem a beléjük táplált bizalom miatt. :D Éld úgy az életedet ahogy neked tetszik. :) Én legalább is így teszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!