Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akart ezzel?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel már olyan egy éve nem beszéltem. Tegnap megbökött Facebookon. Ráírjak? 17/F

2018. júl. 30. 01:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem simán, valszeg véletlen volt, de nincs mit veszíteni:D
2018. júl. 30. 02:26
 2/5 anonim válasza:
Csak ha elég bátor vagy :D de mondjuk én helyedben írnák, pláne ha meg is bökött
2018. júl. 30. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Ha visszaírsz, persze nem tudom, milyen viszonyban voltatok, ha csak simán barátok, osztálytársak, akkor elég annyit válaszolni, hogy örülök, hogy látlak, hogy vagy? Persze ez az "örülök, hogy látlak" csak olyan udvariassági formula, remélhetőleg nem veszi komolyan, ha nem akarsz tőle semmit sem. Ha akarsz, akkor barátságosabban írjál neki: Már régóta gondoltam Rád, nagyon örülök, hogy végre újból rám találtál, írjál magadról, hogy vagy mostanában, mivel foglalkozol, felvettek ide vagy oda, mit csinálsz a nyáron, ilyesmiket.
2018. júl. 31. 09:10
 4/5 Yoda m. ***** válasza:

Ha megbökött, bökd vissza. Legyél nyugodtan az Ő tükre. S majd meglátod, hogy mit is szeretne.

Feltéve, ha az "...egy éve nem beszéltem..." csupán csak azt jelenti, amit leírtál, s nem pedig annál többet, amit meg nem írtál még hozzá. De ezt csakis Te tudhatod. Mi (sajna) nem.

AZ ERŐ legyen Veled!

2018. júl. 31. 12:37
 5/5 anonim válasza:
Szerintem valaszolj.Igaz nem tudjuk h milyen viszonyba voltatok de szerintem abból nem lesz semmi ggaz ha te irsz ra! ő mar rad irt?
2018. júl. 31. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!