Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek lanyokal? Jogy beszelgetek velūk?
Figyelt kérdés
Nem igazan tudom es (merem) le szolitani a lanyokat :( soha nem volt baratnőm. Nem is szoktam sokaig beszelgetni lanyokal foleg olyanokal akik idegenek, a uncsitesom vagy haverom baratnőjevel szoktam egy keveset meg ugyebar az uncsitesomimal (lanyokal) szoktam. Kicsit vissza húzzodo vagyok sajnos. De szeretnek valtoztani picit rajta. Mar valtoztam egy picit de csajok teren semmit 1-2eve volt egy komolyabb beszelgetesem de aztan le koptatott azota 1-2x ra irtam par lanyra pl és vagy lekoptattak vagy valami... előben is probalkoztam de nem igazan...és most megint fb szeretnek kezdeni inkabb mivel van egy lany akit lattasbol ismerlek és ős is lattot mar csak nem egy helyen lakunk ezert irnek neki csak nem tudom hogy és hogyan folytasam/kezeljem a beszelgetest :/2018. júl. 22. 22:47
1/5 anonim válasza:
Gyakorolj még a helyesírást. Gondolom, emiatt koptattak le.
2/5 anonim válasza:
Az elsonek igaza van... nagyon helytelenul irsz, es nem az ekezetekre ertem, ha sikert akarsz elerni ezt mindenfelekeppen orvosold
3/5 A kérdező kommentje:
Első... mert te irsz mar helyesen 😂
"Gyakorolj mèg a helyesírást" xd
2018. júl. 23. 22:29
5/5 A kérdező kommentje:
Jo igaz eleg helytelenūl irok meg hat amugyis altalban gyorsan akarok irni és a telo is ki javit (amit pl 1x rosszul irtam azt löki) de ha nem tudok a kerdesre valaszolni akkor minek vagytok itt?? Az ilyen embereket utalom akik egybol sertegetik a masikat :/ f...
2018. júl. 24. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!