Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Ti mennyire nézitek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mennyire nézitek egy lányban csak a külsőt?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést azért írom mert megismertem egy lányt az interneten és amikor találkoztunk nem úgy nézett ki mint amire számítottam. Egy kicsit túlsúlyos stb... De engem ez nem érdekel személyesen mert én a lányokba főleg a személyiséget nézem. És hát igen... Beleszerettem... Összejöttünk. Most pedig félek elmondani a legjobb barátaimnak mert félek hogy szekálnának ezért engem hogy "kövér" barátnőm van vagy esetleg őt. Igazából ha engem bántanának az nem érdekelne annyira de ha csak akár nekem (vagy nélkülem maguk között) bántanák szegényt az nagyon bántana mert én tényleg szeretem őt teljes szívemből. De hát azért mivel 15 évesek vagyunk sajnos kinézem a barátaimból ezt :(

2018. júl. 16. 00:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kinek mi tetszik. Nekem a barátaim mikor sulis voltam és volt barátnőm egyből mondták hogy hát milyen dagi. (nem volt az csak husis volt) 165cm magas 70kg az még belefér.

Ez felett csak kifogás hogy kövér.. Jön a genetika,nincs idő mozogni stb.. egyszerűen szeret enni és nemérdekli mások véleménye. Egy ok van amikor azt mondom hogy egy lány/nő lehet kövér az pedig a terhesség. Amúgy meg kinek mi. Nekem a külső a fontos. Azt látod azt érzed. A belső is számít,de csak hogy ne legyen egy h*lye p*csa és kész.

2018. júl. 19. 23:30
 22/23 anonim ***** válasza:
81%

Mióta az eszemet tudom, azóta a duci lányok tetszettek. Viszont nagyon sokáig pont amiatt nem mertem még nagyon beszélgetni sem velük, amiért te sem. H mit szólnak majd a haverok....

Aztán lett az első csajom. vékony, izmos, szoli... fél év után szakítottam, mert egyre erősebbé vált az érzés, h nekem nem ez kell. untam már a szexet is, szopás közben pl behunytam a szemem, és egy nála kb 30kilóval kövérebb, villamoson látott csajt képzeltem magam elé. kb így ekkor jött, h véget vetettem ennek. meg az egész hülyégnek, h az ízlésemet ahelyett, h megéljem, inkább elnyomjam más véleménye alapján.

Ez már sok éve volt, azóta azt hiszem megjártam a kánaánt :D

2018. júl. 23. 23:12
 23/23 anonim ***** válasza:
15 évesen már dagadt? Te normális vagy? Egy nő pont hogy ekkor még kis filigrán cukorfalat! 25-30 évesen tökéletes testű még és majd 3 gyerek megszülése után lesz kicsit túlsúlyos bas.od! Ostoba!
2018. júl. 31. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!