Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mennyire nézitek egy lányban csak a külsőt?
bocs valamit nagyon félre értettem a
" tényleg megfogott benne hogy van mégegy ilyen dilo lány mint én"
dolgon így netről olyan többértelműnek látsszanak az írt dolgok de már vágom.
mindegy, a lényeg hogy a haverjaid ne legyenek már befolyással a kapcsolatodra :)
Ad.1: A barát lehet őszinte és megmondhatja, hogy a barátnőd ezért, azért nem szimpatikus, de egyébként nincs beleszólása, hogy miért jársz vele. Viszont ez az őszinteség nem lehet sértő. Ha igen nem igazi barát.
Ad.2 neked kell eldöntened, hogy így is tetszik-e a lány és jársz vele. Elviszed társaságba, szülőkhöz rokonokhoz. Ha szégyenled és nem mered elvinni, akkor talán mégsem szereted igazán.
Ad.3: így jobban kiderül, hogy kik is a barátaid. Inkább legyen 1-2 valódi barát, mint 10-20 haver, ivócimbora stb. Nem baj, ha van az is, de akkor őket tekintsd is annak.
Egyébként én is kerültem a husibb lányokat, míg nem ismertem őket. Bánom, hogy így tettem, nem az alaktól lesz egy lány jó vagy nem. Persze nekem is van egy pont, amitől már nem tetszik, tehát kell, hogy külsőleg szimpatikus legyen, de azon kívül sokkal többet jelent a belső. (Kivéve az egyéjszakás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!