Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mennyire nézitek egy lányban csak a külsőt?
Arc+ személyiség, ennyi. Hát ha úgy érzed ez lenne akkor ne mond el nekik. Ha mégis el mondod akkor természetesen védd meg a lányt, küld el őket a francba, vagy üsd ki őket.. Én már kerültem ilyen helyzetbe : volt egy barátnőm, haverok el kezdtek szekálni mert éppenséggel volt egy kis hiba a lányon. Az egyik addig addig folytatta a hülyeségét hogy a végén be húztam neki egyet. Földre terült, el mondtam neki és a többieknek is hogy ha mégegyszer ilyen meg olyan megjegyzést tesznek rá akkor ők is így járnak. Onnantól fogva kuss volt, de meg is szakítottam velük a " barátságot". Az ilyeneket nem tartom annak. Na mindegy.
Neked persze nem kell így tenned. Esetleg vissza vághatsz azzal hogy neked legalább van valakid, ők meg max álmodoznak arról.. Stb.
#2es volnék
Részemről tényleg fontos a belső.
Volt olyan kapcsolatom ahol a lány szép volt de belül meg üres.. Semmi olyan nem volt a személyiségében..
Plusz rengeteg csalódás is volt már.. Emiatt nagyon megválogatom hogy kivel kezdek ismerkedni, és ha külsőre ", szépség királynő" viszont belül semmi akkor inkább hagynám..
Nem mindenkinek számít csak a külsőség, nem mindenki egyforma....
most ez izlés kérdése.
"Egy kicsit túlsúlyos stb..."
nem jönnék össze vele, mert nem jön be.
haverom összejöhetne 1 tonnás bálnával sem érdekelne engemet. Ha valaki leszól miatta az nem barátod, ha szégyenled barátaid előtt, nem szereted a csajt.
"Én csak a belsőt nézem és a külső nem érdekel" az csak duma.
Tény, hogy fontos, hogy milyen ember a másik, de mikor először meglátunk egy nőt akkor mit látunk? A külsőt. Az tetszik meg először vagy sem és nem a belső tetszik meg elsőre mert azt nem látjuk csak később ismerjük meg. Na most, ha az ember nőt szeretne magának és ismerkedni szeretne akkor bizony a külsó lesz legfontosabb az elején.
Persze el figyelmen kívül lehet hagyni a külsőt, és rá menni csak a belsőre, de az szerintem. Kicsit olyan mint ha saját magadnak hazudnál...
5-ös Nem arról van szó hogy szégyenlem őt előttük :D én vagyok a világon a legbüszkébb ember hogy ilyen kedves és megértő barátnőm van ^^
Csak annyi hogy féltem előlük, mert sajnos kinézem belőlük. Ha már hallottam őket más ismálerősöm barátnőjét szidni... És igen az ilyen barátok nem barátok csak hát sajnos a legtöbb ilyen. Őszintén eddig 2 emberrel osztottam meg akik igaz barátaim és teljes megértőek voltak
Amúgy meg arról hogy csak a külsőt nézzük ez nem igaz. Amikor én interneten ráírtam akkor sem azért volt mert annyira megtetszett a profilképe alapján, hanem láttam hogy van közös témánk és ráírtam. Aztán ugye az első találkozón jött a meglepődés hogy nem úgy néz ki mint amire számítottam. De nem baj mert én így is szépnek látom :) Amúgy meg ami tényleg megfogott benne hogy van mégegy ilyen dilo lány mint én
De amúgy aki csak a belsőt nézi azért olyan nincs :D Főleg ilyen korban. Mert azért a lány külsejével semmi különös gond nincs, csak a túlsúly
Most pedig lehet egy kicsit modortalan leszek de legaláb jutott fognivaló a megfelelő területekre :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!