Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Ti mennyire nézitek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mennyire nézitek egy lányban csak a külsőt?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést azért írom mert megismertem egy lányt az interneten és amikor találkoztunk nem úgy nézett ki mint amire számítottam. Egy kicsit túlsúlyos stb... De engem ez nem érdekel személyesen mert én a lányokba főleg a személyiséget nézem. És hát igen... Beleszerettem... Összejöttünk. Most pedig félek elmondani a legjobb barátaimnak mert félek hogy szekálnának ezért engem hogy "kövér" barátnőm van vagy esetleg őt. Igazából ha engem bántanának az nem érdekelne annyira de ha csak akár nekem (vagy nélkülem maguk között) bántanák szegényt az nagyon bántana mert én tényleg szeretem őt teljes szívemből. De hát azért mivel 15 évesek vagyunk sajnos kinézem a barátaimból ezt :(

2018. júl. 16. 00:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
23%
hát,a szépségről..van a szép,normális,átlagos és van a nagyon szép,de megfelelő nagyon az áltagos is,nincs azzal baj,sok nagyon szepnek nincs esze. hát valamennyire azt is figyelembe veszi egy férfi :S de nem gaz nem kell top modell se,se anorexias csontvaz,aki csak csont és bőr. Csak könyveld el baratkent ha nem kell. azzal nem bántod meg.
2018. júl. 16. 00:58
 2/23 anonim válasza:
86%

Arc+ személyiség, ennyi. Hát ha úgy érzed ez lenne akkor ne mond el nekik. Ha mégis el mondod akkor természetesen védd meg a lányt, küld el őket a francba, vagy üsd ki őket.. Én már kerültem ilyen helyzetbe : volt egy barátnőm, haverok el kezdtek szekálni mert éppenséggel volt egy kis hiba a lányon. Az egyik addig addig folytatta a hülyeségét hogy a végén be húztam neki egyet. Földre terült, el mondtam neki és a többieknek is hogy ha mégegyszer ilyen meg olyan megjegyzést tesznek rá akkor ők is így járnak. Onnantól fogva kuss volt, de meg is szakítottam velük a " barátságot". Az ilyeneket nem tartom annak. Na mindegy.

Neked persze nem kell így tenned. Esetleg vissza vághatsz azzal hogy neked legalább van valakid, ők meg max álmodoznak arról.. Stb.

2018. júl. 16. 01:03
 3/23 anonim ***** válasza:
61%
jó poén. 100% a külsőt nézitek nem kell szépíteni :d de azért dumának szépen hangzik hogy "jaj de számít ám a belsőő iisss" xddd sok lány be fogja venni ne adódjatok
2018. júl. 16. 01:51
 4/23 anonim válasza:
52%

#2es volnék

Részemről tényleg fontos a belső.

Volt olyan kapcsolatom ahol a lány szép volt de belül meg üres.. Semmi olyan nem volt a személyiségében..

Plusz rengeteg csalódás is volt már.. Emiatt nagyon megválogatom hogy kivel kezdek ismerkedni, és ha külsőre ", szépség királynő" viszont belül semmi akkor inkább hagynám..

Nem mindenkinek számít csak a külsőség, nem mindenki egyforma....

2018. júl. 16. 02:09
 5/23 anonim ***** válasza:
52%

most ez izlés kérdése.

"Egy kicsit túlsúlyos stb..."

nem jönnék össze vele, mert nem jön be.

haverom összejöhetne 1 tonnás bálnával sem érdekelne engemet. Ha valaki leszól miatta az nem barátod, ha szégyenled barátaid előtt, nem szereted a csajt.

2018. júl. 16. 02:24
 6/23 anonim ***** válasza:
35%
Külső megfog, belső megtart.
2018. júl. 16. 03:00
 7/23 anonim válasza:
25%

"Én csak a belsőt nézem és a külső nem érdekel" az csak duma.

Tény, hogy fontos, hogy milyen ember a másik, de mikor először meglátunk egy nőt akkor mit látunk? A külsőt. Az tetszik meg először vagy sem és nem a belső tetszik meg elsőre mert azt nem látjuk csak később ismerjük meg. Na most, ha az ember nőt szeretne magának és ismerkedni szeretne akkor bizony a külsó lesz legfontosabb az elején.

Persze el figyelmen kívül lehet hagyni a külsőt, és rá menni csak a belsőre, de az szerintem. Kicsit olyan mint ha saját magadnak hazudnál...

2018. júl. 16. 07:07
 8/23 A kérdező kommentje:

5-ös Nem arról van szó hogy szégyenlem őt előttük :D én vagyok a világon a legbüszkébb ember hogy ilyen kedves és megértő barátnőm van ^^

Csak annyi hogy féltem előlük, mert sajnos kinézem belőlük. Ha már hallottam őket más ismálerősöm barátnőjét szidni... És igen az ilyen barátok nem barátok csak hát sajnos a legtöbb ilyen. Őszintén eddig 2 emberrel osztottam meg akik igaz barátaim és teljes megértőek voltak

Amúgy meg arról hogy csak a külsőt nézzük ez nem igaz. Amikor én interneten ráírtam akkor sem azért volt mert annyira megtetszett a profilképe alapján, hanem láttam hogy van közös témánk és ráírtam. Aztán ugye az első találkozón jött a meglepődés hogy nem úgy néz ki mint amire számítottam. De nem baj mert én így is szépnek látom :) Amúgy meg ami tényleg megfogott benne hogy van mégegy ilyen dilo lány mint én

2018. júl. 16. 08:33
 9/23 A kérdező kommentje:

De amúgy aki csak a belsőt nézi azért olyan nincs :D Főleg ilyen korban. Mert azért a lány külsejével semmi különös gond nincs, csak a túlsúly

Most pedig lehet egy kicsit modortalan leszek de legaláb jutott fognivaló a megfelelő területekre :3

2018. júl. 16. 08:37
 10/23 anonim ***** válasza:
54%
Már bocs, de hány évesnek érzitek magatokat ilyenkor? Szerintem ha igazán barátaid, meg lehet velük beszélni zsenge korotok dacára, hogy nem kell cinkelni a duci barátnődet. Mivel szeretnek téged, meg fogják érteni a dolgot. Ha ezt nem sikerül megugrani, szerintem ne barátkozz ezekkel a srácokkal, vagy ha mindenáron ragaszodsz hozzájuk, szerezz vékonyabb nőt ;P
2018. júl. 16. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!