Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok barát/barátnő terén?
17 éves lány vagyok, nincs szerencsém a fiúk terén sajnos, pedig szeretnék már egy barátot. Nem vagyok csúnya, sőt, az arcom sem problémás, nem vagyok kövér, se alacsony (172 cm, 62 kg), a mellméret nem tudom mennyire számít de genetikámnak köszönhetően nem kicsi (de nem is undorító nagy), természetemmel sincs gond szerintem. Nem vagyok bulizós, nem járok sehova, de nem is vagyok antiszociális.
Fiúk, nektek mi számít egy lányon, mit néztek meg rajta először?
Olyan rossz, hogy nincs senkim! :( Mit tegyek? Nektek mikor volt az első komolyabb párkapcsolatotok, milyen volt?
17 éves vagy én emiatt nem aggódnék, de érthető magányos vagy. Csak ne ess abba a hibába, hogy rögtön az elsőnél leláncolod magad és nem figyelsz az intő jelekre.
Sok hasonló lány van ezzel így, mint te.
Én speciel szerencsés vagyok szerintem alacsony vagyok és nem is túl jóképű de jó dumám van...ennyi adatott :D
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld mancs. :)
Nem vagyok egy ‘bocsánathogylétezem’ típus, meg szeretek beszélgetni az emberekkel. Viszont bár jöttek már privát üzenetek, köszönöm de azt hiszem nem pont itt szeretnék fiút keresni, csak tanácsot meg tapasztalatokat kértem.:D
"Nem vagyok kövér, se alacsony."
Mi baj lenne azzal ha alacsony lennél? Úgy állítod be mintha egy rossz dolog lenne.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, minél jobban erőlteted annál később lesz valakid. Próbáld meg elengedni (tudom hogy nehéz), élj és a legváratlanabb pillanatban fog eljönni. Ez nagyon klisésen hangzik de ìgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!