Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tapasztalatok barát/barátnő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatok barát/barátnő terén?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, nincs szerencsém a fiúk terén sajnos, pedig szeretnék már egy barátot. Nem vagyok csúnya, sőt, az arcom sem problémás, nem vagyok kövér, se alacsony (172 cm, 62 kg), a mellméret nem tudom mennyire számít de genetikámnak köszönhetően nem kicsi (de nem is undorító nagy), természetemmel sincs gond szerintem. Nem vagyok bulizós, nem járok sehova, de nem is vagyok antiszociális.

Fiúk, nektek mi számít egy lányon, mit néztek meg rajta először?

Olyan rossz, hogy nincs senkim! :( Mit tegyek? Nektek mikor volt az első komolyabb párkapcsolatotok, milyen volt?

2018. júl. 6. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít a kinézeted, ha valakit megfog a személyiséged akkor nyert ügyed van. :) Keress hozzád hasonló érdeklődési körrel rendelkező emberkéket, legyél kedves, nyitott és menni fog az.
2018. júl. 6. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

17 éves vagy én emiatt nem aggódnék, de érthető magányos vagy. Csak ne ess abba a hibába, hogy rögtön az elsőnél leláncolod magad és nem figyelsz az intő jelekre.

Sok hasonló lány van ezzel így, mint te.

Én speciel szerencsés vagyok szerintem alacsony vagyok és nem is túl jóképű de jó dumám van...ennyi adatott :D

2018. júl. 6. 20:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ment a zöld mancs. :)

Nem vagyok egy ‘bocsánathogylétezem’ típus, meg szeretek beszélgetni az emberekkel. Viszont bár jöttek már privát üzenetek, köszönöm de azt hiszem nem pont itt szeretnék fiút keresni, csak tanácsot meg tapasztalatokat kértem.:D

2018. júl. 6. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ha ennyire elutasítod a privát üziket, akkor ez is egy jel. Talán nem vagy elég nyitott. Miért ne próbálnál meg itt ismerkedni? (én nem írtam üzit amúgy)
2018. júl. 6. 21:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Nyitott vagyok, csak nem itt interneten, inkább a személyes ismerkedés híve vagyok. Illetve önbizalomhiányom is van, mert a combjaim vastagok, és az teljesen elcsúfít. :(
2018. júl. 6. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok kövér, se alacsony."

Mi baj lenne azzal ha alacsony lennél? Úgy állítod be mintha egy rossz dolog lenne.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, minél jobban erőlteted annál később lesz valakid. Próbáld meg elengedni (tudom hogy nehéz), élj és a legváratlanabb pillanatban fog eljönni. Ez nagyon klisésen hangzik de ìgy van.

2018. júl. 7. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!