Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pulykaseggcsont kérdése:
Szerintetek ha tini vagy akkor van értelme párkapcsolatot
kezdeni?
Figyelt kérdés
Nem igazán szoktak komolyak lenni általában azok a kapcsolatok amiket tiniként kezdesz .
Nektek mi a véleményetek ?
2018. jún. 29. 17:42
1/7 anonim válasza:
Ha mind a ketten szeretitek egymást akkor nem igazan számít higy hány évesek vagytok
2018. jún. 29. 17:45
2/7 anonim válasza:
Szerintem mindenképp van. Ha nem jönne össze a dolog, azzal lehet szerezni tapasztalatot, és azokat a későbbi kapcsolatokba beleépíteni, és ezzel a másik nemet is jobban megismerjük, jobb emberismerők leszünk. mindenképp erősebbé tesz szerintem egy pár. És véleményem szerint nem minden tini kapcsolat fut zátonyra, csak persze nem ez az áltag... én 18 vagyok, és 3 éve vagyunk együtt a párommal, közösen tervezünk, és nagyon boldog vagyok vele, ismerősöm pedig 19, és 7-8 éve van együtt a párjával, boldogan. Veszíteni hosszú távon nem lehet vele sokat, persze a megfontoltság, és az, hogy mennyi idősen mit vállal, az nagyon fontos. Kell hozzá jó ítélőképesség, mielőtt belemenne, azelőtt ismerkedés, azért lélekben egy komolyabb kapcsolathoz fel kell nőni.
2018. jún. 29. 17:57
3/7 anonim válasza:
Szerintem hülyeség korán kezdeni mindent, elég sok időd/időm van még ezekhez. Amúgy sem vagyok érett hozzá. Amúgy is, utána kiderül h nem szeret csak kellett neki valaki vagy megcsalt ami elég gyakori. Nem akarok ennyi idősen erre ráakaszkodni.
Én ebbe a korba nem a kapcsolatokon gondolkodok. 16/L
2018. jún. 29. 18:11
4/7 anonim válasza:
Véleményem szerint igenis van értelme. Nem ártana tapasztalatokat szerezni. De csak akkor érdemes összejönni valakivel, ha tényleg szereted. Ez azért nagyon fontos, mert ebben a korosztályban rengeteg olyan páros van együtt, akik mondhatni a hasukra ütöttek és úgy jöttek össze. Ebből szokott lenni a nagy hercehurca, a világfájdalom, a sok hisztéria. Az egyik fél elkezd ragaszkodni a másikhoz, holott ez a kapcsolat, ha egy embrióhoz lehetne hasonlítani, akkor még az édesapa f**zába lenne. De ismételten leírom: ha TÉNYLEG szereti egymást két tizenéves, akkor hajrá. Mire felnőttek lesznek, nem naivan rohannak rá az ellenkező/azonos nemre, hanem lesz némi ítélőképességük.
Én 16 éves vagyok. Sok csalódás ért ezen a téren, ezért én se vágyom kapcsolatra. Vagyis, más okokból se lehet a mentális állapotom miatt, de ez más téma. Majd ha lerendeztem magamban a dolgokat, akkor én se vetem meg a számomra vonzó nem közeledését.
2018. jún. 29. 18:24
5/7 anonim válasza:
Ez a ket fel erettsegetol fugg. Ismerek olyat, aki 14 evesnek olyan szinten van, mint egy ovodas, de anyam es apam pl 14 evesen jott ossze. Ugyanebben a korban jott ossze meg 2 ismerosunk, a mai napig imádják egymast, gyerekeik vannak. Esely az van ra, de valljuk be, kicsi az esely hosszútávra ebben a korban, foleg, hogy a mai generáció mar nem annyira komolyan fogja fel az ilyen dolgokat.
2018. jún. 29. 22:12
6/7 anonim válasza:
Hasonlókat tudnék elmondani az előttem szólókkal, így csak annyit írok, hogy mi is 4 éve vagyunk együtt a párommal, 13 és 14 évesen jöttünk össze, és sokkal jobb együtt tervezni, érezni, hogy a középiskola után nem veszek el
2018. júl. 1. 10:02
7/7 anonim válasza:
Tiniként van csak igazán értelme. Kitapasztalod mit szeretsz, mit nem, mik azok a tulajdonságok amik tetszenek, amiket értékelsz a másikban, mik azok, amiket nem tudsz elviselni. Rengeteget fejlődhetsz te is, mert a te hibáid és erősségeid is erősen ki lesznek hangsúlyozva. + szerelmesnek lenni csodás érzés, nincs korhoz kötve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!