Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találhatok így barátnőt, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok így barátnőt, vagy változtatnom kéne?

Figyelt kérdés
Ismerősök szerint átlagosan vagy épp helyesnek (ezt nagyon kétlem) nézek ki viszont 160 és 165 centi közti magasságommal nem látok túl sok esélyt erre. Nem igazán szeretek eljárni itthonról, helyette inkább a gép előtt töltöm az egész napom, viszont nem vagyok függő mert bármikor fel tudok állni ha kell. Szóval röviden egy gamer hobbit törpe vagyok. Kedves, vicces (legalábbis ismerősök szerint), perverz, jól megértem a lányok nagy részét. Így is lehet esélyem a lányoknál, vagy már egyből kb el vagyok ítélve hogy uuhh büdös függő kocka? Eléggé magányosan érzem magam mostanában :( 16/f

2018. jún. 29. 14:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
(10 nincs semmi baj veled, aranyos vagy)
2018. jún. 29. 21:09
 12/13 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Nincs megírva a nagykönyvben, hogy maximum 14 évesen mindenkinek kell legyen már legalább egy barátnője. Ha később lesz, később lesz, de lesz.
2018. júl. 1. 11:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Leírtam hogy 16, köszönöm hogy ilyen figyelmesen elolvastad a kérdésemet.
2018. júl. 1. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!