Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok fogszabályzós fiatal lányokat? 20F
Sziasztok!
Régi nagy álmom, hogy egy fogszabályzós lánnyal csókolózzak, aki lehetőleg viszonylag szép is, de nem találtam erre specializálódott társkeresőt. Valaki tud segíteni? Lehet írni privátba is. ;)
Köszi!
Hát.fogszabályozós LESZEK valószínűleg nyáron.
17/L
Kedves Kira, ne haragudj, de én olyan gátlásos vagyok, hogy 15 év alattiakkal nem igazán foglalkozom, meg nem is izgulok rájuk annyira. De ha gondolod 2 év múlva visszatérhetünk rá, ha még meg lesz a fogszabályzód. ;)
SűrítettLevegő, te nagyon kishitű vagy. :/
Most csak egy csokra kell neked, egy fiatal fogszabalyzos lany? Ez igy eleg fura, marmint erzesek nelkul, csak azert megcsokolni valakit mert van fogszabalyzoja, az eleg gaz:D
Mar nem azert, de magambol kiindulva nem jelentkeznek csak igy, hiaba felelek meg a "kovetelmenyeknek"
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!