Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszik ha egy lánynak ilyen alakja van? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ha egy lánynak vastag combja van de lapos hasa normál méretű melle. És melle szép az arca. Lehet esélye egy ilyen kaliberű lánynak a mai fiatal srácok körében? 16L2018. ápr. 18. 19:43
2/18 anonim válasza:
Ebből a leirasbol tok okenak tunik, keppel tobbet tudnék mondani de teljesen megértem hogy azt nem akarsz kirakni
3/18 anonim válasza:
A leírás alapján simán! :D 15F.
4/18 anonim válasza:
Na, ez engem is érdekelne, ugyanis énis ilyen vagyok :D
18/L
5/18 anonim válasza:
Nálam igen, szeretem a vastag comiú lányokat. :D
7/18 anonim válasza:
Még szép
Én pl bírom az ilyen lányokat és sztem vagyunk egy páran még így ezzel xd
17/f
9/18 anonim válasza:
Igen, de az se lenne baj, ha kicsit gömbölyűbb lenne.. Ha érdekel a téma, írj privit :).
10/18 Mádár0218 válasza:
Persze, de ugye társul hozzá a személyiség, az is számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!