Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el magam?
Lehet, hogy ez a tanács nem sokat ér, de én csak akkor hittem el, hogy nem vagyok bűnronda, amikor tavaj ősszel összejöttem az első barátnőmmel. Itt a gyakorin az olyan lányok, akikkel eljutottunk a képküldésig mind mondták, hogy jól nézek ki, stb. de mégse hittem nekik. Szerintem ha egy számodra igazán fontos ember mondja neked, hogy szép/kedves vagy, akkor azt egy idő után el fogod hinni/fogadni. Az már más kérdés, hogy sokan megunják, hogy a párjuknak állandóan ismételgetni kell mondtatokat, hogy elfogadják magukat, de valakit majd találsz, akinek tényleg szép vagy és nem adja fel, hogy elhidd te is ;)
Másik tipp, hogy találj magadon legalább egy olyan dolgot, ami szerinted is szép. Ha találsz, akkor próbáld azt kiemelni és saját magadban is arra gondolni, ha olyan helyzetbe kerülsz.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!