Változtatni nem tudok. Hogyan fogadjam el magam?
A külsőmmel van a baj. Terhesség előtt csinos voltam (pont arányos testalkat, sosem kellett fogyókúráznom sem, de túl sovány se voltam). Szülés után fogytam sokat, szoptattam sokáig, gondoltam majd visszajönnek a kilók, ha abbahagyom. De nem! 1 éve nem szoptatok és még mindig egy pálcika vagyok :( vérképem, hormonok rendben, csak annyit mondanak valakire így hat a szülés. Ehhez jön még, hogy a cicim helyén két bőrdarab lóg csak, azok is eltűntek teljesen :( undorítóan nézek ki!!
Ezáltal nincs semmi önbizalmam, szomorú vagyok, rettegek, hogy a férjem elhagy, mert nem tetszek neki (azt mondja tetszek). Ideges vagyok, hogy jön a jó idő, lekerül a sok ruha a nőkről és majd bámészkodik, mert otthon nincs mit néznie! Otthon csak egy depressziós csontváz van! :'( Hogyan tudnék beletörődni, hogy legalább a kedvem legyen a régi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!