Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj, miért nincs barátom? Valamit rosszul csinálok? Miben kéne változnom, hogy végre elég jó legyek valakinek?
17 éves leszek de még nem volt barátom,és nem is csókolóztam még soha.
168cm magas normális testalkatú lány vagyok. Váll alá érő viszonylag hosszú barna hajam van.Barna szemeim,Csontos arcom és elég dús ajkaim vannak. Divatosan öltözködöm,és mindig megdícsérik az illatomat.
Nagyon udvarias segítőkész és kedves vagyok mindenkivel. Még akit nembírok azzal is. Bármiben lehet rám számítani.Elég érett vagyok a koromhoz képest,bármiről lehet velem beszélni,mert nem mondom el senkinek ha megkérnek rá. Szeretek segíteni másokon,ha valami gondjuk van hozzám bármikor fordulhatnak. Mindig mosolygok,mégha szomorú vagyok akkor is,mert nem szeretem elrontani mások hangulatát. Elég érzelmes vagyok,és nagyon hiányzik valaki aki ha rossz napom van átölel,megpuszil,és érzem hogy szeret.
Mit csinálok rosszul? Miért nem vagyok elég jó senkinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!