Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg kéne változnom?

Figyelt kérdés
Tipikus bolond fiú vagyok. Mindenki ha meghallja a nevem nevetni kezd mert eszébe jut valami bolond dolog rólam:D. Na az a helyzet hogy mindig amikor bulikban próbálok egy lánnyal félremenni akkor elhülyéskedem. Odáig sikerül eljutni hogy félremenjünk de onnan mar nem haladunk tovabb mert elsütök valami vagy túl szar/jó poént es vagy emiat vagy amiatt nem lesz semmi. Kérlek segítsetek, adjatok tanácsot.

2015. jún. 14. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
ne süss el egy viccet sem
2015. jún. 14. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Anno én is összehordtam mindenféle hülye poént, de éreztem, hogy nem vevőek rá, úgyhogy leálltam velük. Add önmagad, lássák, hogy van humorod, de az ne valami alpári fajta legyen.
2015. jún. 14. 22:26
 3/3 anonim válasza:
az nem baj ha megnevettetsz valakit csak ne vidd túlzásba
2015. jún. 15. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!