Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben kéne változnom?
Egy tipp, lehet túl sok fiú haverod van? (nem poénból szántam)
Engem frusztrálna és ha gondolod fel is hozok egy tegnap előtti esetet, bár én nőnek tartom a páromat így is...
Vannak ilyen havercsaj típusú csajok. Ne viselkedj velük pasiként, és akkor lehet, hogy fognak rád nőként tekinteni.
Van olyan ismerősöm, aki hasonló problémával küzd. Kicsit hangoskodó, beszélgetős, fiúsan beszélget a férfiakkal. Nincs semmi baj a külsejével, aranyos, helyes, csak olyan harsány, fiús, néha közönséges is kicsit. Öltözködése sem az a tipikus lányos. Havernak jó, de senki nem mondja rá azt, hogy ejj, micsoda NŐ. Valahogy túl közvetlen meg laza. Semmi titokzatosság. A kapcsolatai (ha összejön) sem szoktak sokáig tartani, a fickók hamar elmenekülnek. Ja, időnként még a szexuális életéről is mesél részletesen. ... Nem kéne.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!