Meg kéne változnom?
Figyelt kérdés
Úgy mond nem szeretek rendes lenni. Persze nem úgy hogy nem kínálok meg valakit,vagy nem tartom meg az ajtót meg szemétkedek,hanem hogy pl.: nekem fárasztóbb azt ki mondani hogy majd vissza kaphatnám-e,mint azt hogy ezt majd kérem vissza. Meg ilyen magas labda le csapós vagyok. Meg ma olyan is volt hogy meg kérdezték hogy beteg vagyok-e,én nem azt válaszoltam hogy igen hanem hogy,ha nem vetted volna észre. Tehát mikor úgy érzem szarkazmust használok,pl.: ha valaki olyan kérdést kérdez amire már tudja a választ akkor általában automatikusan szarkazmusban válaszolok, múltkor neki álltunk ebédelni és meg kérdezték hogy kérek e poharat , mondtam rá hogy nem,én tányérból iszom,erre meg haragudott.Még annyira nem szólt érte senki,anya szokta mindig mondani hogy tudjam ki vel beszélek meg hogy hol a határ.Szerintetek? Am nem vagyok ilyen magányos gyerek kinek nincsenek barátai ,tehát e miatt nem utáltak még meg,viszont aki meg utált azt én el ismerem hogy én utáltattam meg velük magam szándékosan.2013. okt. 9. 22:07
1/2 anonim válasza:
Nem fognak rajongani érted, az biztos. Lehet, hogy látszik a betegséged, de ennek ellenére - figyelmességből - mégis így kezdik az érdeklődést, hogy: beteg vagy? Ilyenkor azt várják, elmondd nekik mi bajod! Ennek ellenére az is lehet, hogy rossz napod van, nyűgös vagy. Még nem vagy magányos, de az lehetsz...
2/2 A kérdező kommentje:
Ertem...
2013. okt. 10. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!