Miben kéne változnom? (többi lent)
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és szűz, régebben arra gondoltam hogy azért nincs barátnőm mert vékonyka voltam... 2,5 év alatt kigyúrtam magam szépen, és hallom is vissza másoktól hogy a testemmel semmi probléma, de ennek ellenére csajozásban elég gyér vagyok, és egyszerűen nem jön össze semmi....2013. jan. 18. 23:18
1/2 anonim válasza:
Vagy nyomulós vagy, vagy a szöveged sz@r. Esetleg randa vagy.
2/2 anonim válasza:
lehet nem vagy eleg "helyes" a tomeghez kepest.de ezt konnyen ki tudod egyensulyozni azzal hogy laza vagy,jofej,odaado,szeretnivalo stb.. vagy lehet csak annyi a problemad hogy nincs eleg nagy ismerettsegi korod.probalj meg ismerkedni egyre tobb emberrel,tapasztald ki a trukkoket amikkel a csajokat meg lehet fogni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!