Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek változnom kéne?
Figyelt kérdés
Pár hónapja van barátom, és ő az az inkább otthon ülős típus. Én viszont szeretek barátokkal lenni, bulizni. Ez őt nagyon nagyon zavarja, annyira, hogy volt, hogy e miatt mentünk majdnem szét. Mondtam neki, hogy jöjjön el velem, viszont egyáltalán nem akar. Kevesebb helyre járok mióta vele vagyok, de nem akarom teljesen feladni ezt az életmódot, de veszekedést sem akarok belőle. Ti mit tennétek a helyemben?2017. jún. 25. 05:05
1/4 anonim válasza:
Az szerintem jó dolog, hogy kevesebb helyre jársz, ezzel azt mutatod neki, hogy figyelsz rá, az ő kedvében szeretnél valamennyire járni. Azt viszont nem hiszem, hogy teljesen fel is kellene hagyni a bulikkal. Én biztos hogy mennék a barátnőmmel párszor, pedig alapból én is a pihenősebb típus vagyok. Én azt mondom, hogy igen, néha változni kell, ha a másik kedvében szeretnél járni. Ezt viszont te már meg is tetted, hogy már eleve ritkában jársz. Én azt mondanám, hogy nem kell feladni a bulikat. Mindenképp beszéld meg vele, hogy te nagyon szeretnél bilikba járni, miért nem képes ezt ő elfogadni, miért nem megy veled sose, ha te lejjebb adtad a bulik számát, ezáltal változtál miatta, miért nem képes ő is változni kicsit, hogy a te kedvedben járjon. Ezt amúgy ne rosszbiól, csinálja, ebből látszik, hogy törődikvceled, és félt, de mégis tehetne valamit, hogy téged elszórakoztassob legalább néha bulikban. Ez az oka sokszor, hogy a párok szétmennek. Eleinte a szórakozás, flörtölés, bulizás idővel megszűnik, és behunytadnak, és megunják egymást. Szóval beszélgess vele.
2/4 anonim válasza:
Én ha valamit nem szeretek azt nem csinálom. Viszont mondjuk nem szidnám le a barárnőmet ha eljárna bulizni. Addig amig tudja hogy hol a határ és amíg nem érzem azt hogy a bulik fontosabbak mint én,addig nem szólnék. Főleg ha vannak más közös programjaink,akkor miért is zavarna? Beszéld meg vele,hogy ha nem akar bulizni,akkor nem kötelező,de ne szabja meg azt hogy hogyan szórakozz.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom rávenni, hogy jöjjön velem sehogy sem, úgyhogy úgy érzem, ez fogja jelenteni a kapcsolatunk végét, mert őt tényleg nagyon zavarja, viszont én nem fogom megtenni a kedvéért hogy soha sehova nem megyek
2017. jún. 25. 10:09
4/4 anonim válasza:
Ha nem tudjátok megbeszélni és megoldani akkor sajnos ennek a kapcsolatnak nincs jövője
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!