Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Változnom kéne, hogy bekerüljek?

Változnom kéne, hogy bekerüljek?

Figyelt kérdés

Van a városban egy nagyobb klikk. Nagyon sok ember tartozik bele. Néhányat ismerek is, de azok közül is csak párral vagyok beszélőviszonyban. Nagyon szeretnék valahogy bekerülni ebbe a klikkbe. A szüleim szerint nagy hibám, hogy én teperek mások után. Mindig csak én küzdök a barátságért, bár így is alig vannak barátaim. Ha nem másznék mindenki után egy barátom se lenne. Nincs nagy önbizalmam és nem is nézek ki olyan jól. Ez a klikk ahova be szeretnék kerülni nincs stílushoz kötve, mint: emo, hippi, rocker, stb. Tudnátok valamilyen tanácsot adni, hogy hogy kerülhetnék be? Változnom is kéne esetleg? Vagy nekem az is elég lenne, ha több barátom lenne. Már évek óta álmodozom arról, hogy bekerüljek abba a klikkbe. Lehet, hogy ha változnék akkor be is kerülhetnék? De milyen irányban változzak és hogyan?

14/L

#változás #lány #nagyobb klikk
2016. júl. 23. 10:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem nyomulsz több az esélyed... Ha "nyalizol "nekik akkor csak a "szolgájuk "-nak fognak használni
2016. júl. 23. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!