Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiúk többsége miért hiszi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk többsége miért hiszi azt, hogy így kell ismerkedni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Internetes ismerkedésről van szó. Ezek az opciók vannak:

1. Ráírok valakire, s elküld a halál f. szára.

2. Ráírok valakire, s bunkó stílusban reagál. Ilyenkor gyakran váltogatják a ,,ja'' ,,mittudomén'' ,,lesz.rom'' ,,minek'' szavakat.

3. Rám írnak az alábbi szövegekkel: ,,szerinted gáz, hogy lefeküdtem a húgommal?'' ,,Szeretsz meztelenkedni?'' és még sorolhatnám a szánalmasabbnál szánalmasabb sorokat.

4. Rám írnak, kérdeznek, de le se sz.rják a válaszomat, mert gondolom tourette szindróma tünetei ezek a kényszerkérdések.

Nagyjából ezek a leggyakoribb lehetőségek ismerkedés terén. Illetve hozzátartoznak még a ,,mindenkinek bemásolom ugyanazt, azt jó' van'' megszokások. Tele van velük az internet. Élőben még ennél is jobb a felállás. Szóval már nem tudom hol/hogy próbálkozzak, mert mindenkit csak a vére hajt, semmi más. Tisztelet a kivételnek, mert tudom, vannak olyanok is, csak biztosan valahol távol állnak tőlem. És felmerült bennem a kérdés; ezek komolyan azt hiszik, hogy kapnak választ az efféle kérdésekre? Vagy mit gondolnak? Most már szeretném tudni, hogy mi járhat a kis fejükben. A válaszokat előre is köszönöm!

2018. máj. 11. 10:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ha megnyugtat szín ugyanez történik a lányok többségével is.
2018. máj. 11. 13:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Én pl normálisan ismerkedem lányokkal. És általában egy ideig jól el is beszélgetünk, aztán utána egyszercsak nem válaszolnak többet :D És ez miért van?
2018. máj. 11. 16:35
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha érzelmileg defektes embereknél próbálkozol ("írja, hogy írj rám és beszélgetünk"), akkor nem kell csodálkozni. Akik ilyet kiírnak valószínűleg otthon unatkoznak és még barátai sincsenek akikkel beszélgetni tudna, így max csak az önbizalma miatt lennél neki fontos.(Senki ne háborodjon fel, saját példámból írtam!) Abból ahogy erről az egészről írtál azt érzem, hogy eléggé vágysz egy kapcsolatra. Ne nagyon lihegd túl a témát, mert úgyis akkor fogsz valakit találni, amikor nem is akarnád :P inkább figyelj magadra és ne akadj fenn az élet apró dolgain. :D

#12-esnek pedig: Mi számít normálisnak? ;) Ha nem írnak vissza, valószínűleg nem keltetted fel az érdeklődésüket, ez nem feltétlenül téged minősít, lehet csak nem passzoltok és kész (de ettől függetlenül még lehet róla csúnyát mondani a haveroknak :D ).

2018. máj. 11. 17:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem csak a fiúk ilyenek, azt elárulom. :D

Volt már, hogy rám írtak lányok, ha kérdeztek valamit több sorban válaszoltam (nem regényekkel), ha mondtak valamit azt lereagáltam, de ők ezt már nem viszonozták, csak egy "értem", "aha" volt a válaszuk. Aztán ha meguntam ezt a fajta "beszélgetést" és ha ezt elmondtam nekik, akkor én voltam a bunkó. :p De ha nem mondtam el, csak nem válaszoltam, akkor meg naponta írtak ugyanilyen értelmetlen "szia, mizu?" üzenetekkel.

Volt egy nude képküldős is, akinek írtam, hogy barátja van, minek küld nekem ilyet? Meg válaszoltam, hogy "most ezzel mit kezdjek?", utána leállt. :D

Szóval teljesen megértelek, hogy kiakadtál, azokat akik meg ilyenek egyáltalán nem értem meg, de ráfogom, hogy hülyék akikkel nem éri meg ismerkedni, és továbblépek. :D

Egyébkééént... van olyan, hogy kapnak választ az ilyen kérdésekre, régi ismerősöm mutatta, hogy találkozott egy lánnyal, megadta a Messengerét, írkáltak max. fejenként 5 üzenetet (tényleg maximum), majd ismerősöm benyögte, hogy "küldesz képet?", erre a lány küldött egy pucsítós pucérat. Erkölcstelen világban élünk, ki kell ragadni azokat akikkel lehet komolyan tervezni. :D (Ui.: Most nem a keresztény értékrendről beszélek, még mielőtt valaki vallási fanatikusnak néz xD)

2018. máj. 11. 18:12
 15/18 anonim válasza:

Szia. Én is 16 éves vagyok. :)

Azt hiszem, a történteknek az az oka, hogy pont olyanokra írsz rá, akik tipikusan ilyenek. Hogyan lehet őket felismerni mondjuk facebookon? Ne írj rá olyanra, aki nem tud szelfizni, csak tükrön keresztül készített vakus fotója van. Olyanra sem, aki olyanokat írogat az oldalára mint montad .... Még sorolhatnám.

Egyébként én is úgy vélem, ne keresd ilyen megszállottan a szerelmet. Ez valóban úgy van, hogy akkor jön, ha nem számítasz rá. Közösségi oldalakon pedig azért nem éri meg ismerkedni, mert monitor mögött irtó könnyű hazudni. Lehet, hogy egyszerre több "barátnőjük" is van. Sok időd van még, nem kell hajszolni. Pláne azt nem kellene elérni, hogy érettségiig ennyi "fiúd" legyen. Nem kell keresned őket. Tök felesleges. Majd jön. Sok időd van még az életben. Jahh. És az ilyen képküldésekkel vigyázz. Hiába tűnik úgy,hogy ismered a fiút. Bármikor rossz kézbe kerülhet az a kép amit elküldesz. Szóval képet ne. Egyébként nem fér a fejembe, hogy suli mellett még hogyan marad annyi időd, hogy csak úgy ismerkedj. Én mindennnap éjszakáig tanulok. Lehet jobb lenne, ha te sem ilyen "keresgéléssel" pazarolnád az idődet.

Amit leírtam nem csak az egyik nemre vonatkozik. Mindenkinek szól.

2018. máj. 11. 18:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz én nem ilyen vagyok! Egy huszonéves srác.
2018. máj. 11. 20:43
 17/18 A kérdező kommentje:
15-ös. Úgy van rá időm, hogy nem sulizok már.
2018. máj. 11. 21:28
 18/18 Tóth Renátó ***** válasza:
Jaumo-t szedd le,én eddig szinte nem tapasztaltam bunkóságot,ha ráírsz valakire aki tetszik,az vagy elfogadja a kérésedet,vagy nem,vagyis nem jösz be neki.
2018. máj. 12. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!