Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
Régóta gondolkodom hol lehetne még ismerkedni! Probáltam tinder stb. Élő én is buliban stb. de egyszerűen én senkit nem fogok még vagy nem tudom. Talan senkinek se vagyok az este :/17/f
2018. máj. 6. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyugi, én sem vagyok senkinek az esete, pedig kb hetente járok bulizni, meg egyéb helyekre is.

Neten is próbáltam már, és eddig egyszer volt szerencsém, én feladtam, majd jön, te se erőltesd szerintem.

Egyébként a kérdésedre válaszolva: Élőben, mondjuk buliban, kávézóban, kocsmában, szórakozóhelyen.

Neten, mondjuk ismeretleneken, strangersen, különböző chatoldalakan.

Bár egyiket se ajánlanám, én az ilyeneken csak az idiótákat fogom ki. Vagy kibukott az iskolából 16 évesen és egy gyárban dolgozik, vagy pár nap beszélgetés után kiderül, hogy drogos, vagy valami még jobb, szóval én elengedtem az ilyeneket.

2018. máj. 6. 15:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Próbáld meg itt. Amúgy ha szeretnél írhatsz ;)

16/l

2018. máj. 6. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Írj 15/L
2018. máj. 6. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!