Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerkedni?
Értem. Szerintem első lépésnek az önbizalmad javítását tűzd ki célul.
Próbáld meg elengedni amit általános iskolában kaptál, csúfolódni nagyon gyerekes szokás (mondjuk ott tényleg gyerekek vannak), az emberek gonoszak.
Koncentrálj a jó tulajdonságaidra. Miben vagy jó? Mit szeretsz csinálni? Mitől vagy egyéniség?
Azzal sincs semmi gond, ha valaki zárkózottabb, egy picit nehezebben megy az ismerkedés és őszintén szólva én sem tudom, hogy hol kéne, de ne ebbe kapaszkodj, hanem a pozitív jellemvonásaidra.
Egyébként hány éves vagy?
Ez nem igaz! Mindenki jó valamiben, mindenkit érdekel valami, mindenki különleges valamiért, hidd el. Csak az önbizalomhiány miatt gondolod azt, hogy ez nem igaz rád, de te nem vagy kevesebb akármelyik más embernél. Olyan nincs, hogy értéktelen lennél, csak meg kell találni az értékeid!
Ha szeretnéd az önbizalmad javítani, küldhetsz privátot ahol részletesebben meg tudjuk beszélni és lehetek a mini-pszichológusod :D (18/F vagyok, érdekel a pszichológia)
Mit szeretsz csinálni, mivel foglalkozol szabadidődben? Ha olyan hobbid van, ami lehetőséget nyújt rá, akár azon keresztül is tudsz ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!