Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek ezen túl?
Figyelt kérdés
Sziasztok, eléggé zárkózott srác vagyok, most költöztem egy idegen, de nagy városba. Otthon se voltak nagyon barátaim, itt meg főleg. Soha nem volt még barátnőm és már rettentően hiányzik valaki az élwtwmből, aki kölcsönösen szeret, meghallgat, érdeklődik a napom felől. Ismerkedtem már párszor, elutasítottak sajnos, a hibáimból tanultam és már foglalkozok magammal, sportolok, hobnikkal kötöm le magam stb. Ez egy jó út, sikerült vele kitörnöm a téli depressziómból, de úgy érzem kezdek visszacsúszni, egyszerűen senkit nem érdeklem. :/2018. máj. 10. 21:14
1/1 anonim válasza:
Nehogy visszacsússz! Csak nézz előre :) !! Én is zárkózott voltam egy darabig. De a leírtak alapján értékesnek tűnsz! Lehet, hogy nem jött még el a te időd lányok terén, de nem baj az. A legfontosabb a TÜRELEM!
Az, hogy tanulsz a hibáidból egy nagyon jó jel.
Ha megmutatod mások előtt, hogy milyen értékes, jó fej, kedves srác vagy, akkor megkedvelnek, de lehet, hogy pont emiatt nem akarnak maguk közt tudni, mert jobb vagy mint ők. Legyél bátrabb egy kicsivel, és ismerkedj.
Sok sikert :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!