Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak ilyen fiúk? Vagy esélytelen, hogy találjak valaki ilyet?
Szóval még sosem volt senkim, és már nagyon vágyom rá, de sajnos nem a szokványos fiúk jönnek be.
Nekem fontos a romantika, az érzékenység egy fiúban, nem szeretem a nagyon ,,fú de macsó nagymenő csávó vagyok'' típusú belsőre is nagyon férfias fiúkat.
Fontos számomra, hogy megértő legyen, hogy érdeklődjön a dolgaim iránt. Plusz az ilyen ''művész lekű'' fiúk jönnek be, akikkel lehet mély dolgokról beszélni, filozofálgatni, lelkizni, akik ilyen széplelkűen aranyosak, akik nem azért jönnek össze velem, hogy a haverjaiknak dicsekedjenek velem, meg a mellemet fogdossák, hanem mert szeretnek, szeretik a lelkemet. Szóval legyen egyedi, merjen más lenni, merjen különleges lenni. Egy olyan fiúra vágyom akivel tényleg egy hullámhosszon vagyunk, szinte kitaláljuk egymás gondolatait és befejezzük egymás mondatait, akivel sétálhatok az esőben, kiállításokra járhatok, vagy bármi stb, és elfogadja, hogy furcsa vagyok... Külön előny, ha szerény, picit félénk, de nyitott és közvetlen.
Na egyszóval egy olyan fiúra vágynék akiben van mélység, ha ez így érthető.
Külsőre viszont nincsenek nagy elvárásaim, legyen ápolt, tudjon öltözködni, fogjon meg valami a mosolyában, a szemében... Nem vagyok az a ,,legyen izmos és hasonlítson Brad Pittre'' típus. Persze nagyon fontos, hogy vonzónak tartsam, de nem kell ehhez egy adonisznak lenni, mert relatív, hogy kinek mi tetszik.
De valahogy ha megpusztulok sem találok ilyen érzékeny mély lelkű fiút, akivel eddig találkoztam az mind felszínes volt meg vagánykodós, semmi szépség nem volt bennük, csak ez a mai tucat dolog... Nem akarok általánosítani, de tényleg csupa olyannal találkoztam, akinek az élet abból áll, hogy minnél magasabban legyen a tinik hierarchiájában, bulizzon, csajozzon, kondizzon, meg menőn öltözzön, amikkel nem is lenne olyan nagy baj, de az a rossz, hogy nagyon sok fiú csak ezeket tartja értéknek, nincs is bennük ennél sokkal több minden, nincs bennük igazán érzés, mélység, nem is zavarja őket, hogy valami fontosat és nagyon különlegeset hagynak ki az életszemléletükből.
Hol tudnék találkozni ilyen sráccal? Van erre bármi esély, vagy túl nagyok az elvárásaim? Ha igen, hogyan adjak lejjebb belőlük, hogy ne érezzem kudarcnak/megalkuvásnak? Lehet, hogy soha nem lesz senkim?
Szerintem ilyen fiú pontosan nincsen, de lehet megközelítem, általában egy csajnak se jövök be, mert introvertált vagyok+kocka
Nekem is hasonló lány tetszene mint te,vagy amit leírtál. Érdekes,hogy folyton ilyen posztokat látok,de élőben nem nagyon találkoztam még ilyen lánnyal.
Hát én odafigyelek másokra és kiállok abbarátaim mellett . És nyilvan a barátnőm mellett is kiállnák ha lenne. És mindenre kivancsi lennek amit csak mondana. És még érzékeny is vagyok csak nem mutatom ki mert gyengeségnek tartom és nem akarok gyengének tünni.És komoly kapcsolatot szeretnék. Nem csak a haveroknak menőzni azzal hogy van barátnőm... Viszont kondizok. De azt se menözésből hanem mert elégedetlen vagyok magammal és jobban akarok kinézni. És úgy érzem fejlődök. És közben meg is szeredtem az edzést. Viszont nem vagyok művész lélek 😅 . Tehát nem mindenben vagyok oylan mont amit irtál 😅 . De biztos gogsz egy olyat is találni amiylet leírtál.
17/F
Szerintem túl nagyon az elvárások, de nem olyan szempontból, hogy túl nagy dolgokra vágynál, hanem inkább túl sokra egyszerre. Túlságosan beszűkülsz arra, hogy a partnered milyen legyen és milyen ne legyen, mivel bizonyos személyiségtípusokhoz, viselkedésekhez klisés dolgokat párosítasz. Nekem például összefér a színház, olvasás, kiállítás, zene (több hangszeren játszom) és a sport (többnyire nem kondizom, de saját testsúlyommal viszont végzek gyakorlatokat az állóképesség javítására), bulik, társaság, fesztivál, szórakozás. S attól függetlenül, hogy szeretek szórakozni, eljárni koncertekre, táncolni, még nem azt jelenti, hogy menőzöm is, egyszerűen igénylem a szociális közösségeket, mivel extrovertált vagyok. Szóval próbálj meg egy kicsit leszállni a földre és nem korlátozódni bizonyos tulajdonságokra. Tökéletes fiúk nincsenek és nem is lesznek soha.
Amúgy szerintem majd, ha jön valaki, aki igazán passzol a lelkedhez, akkor nagyon sok elvárásod fölött szemet fogsz hunyni érte, csak még nem érkezett meg.
Köszönöm a válaszokat, és igazatok van, plusz szerintem kicsit félreérthető volt amit írtam.
Szeretném valahogy tisztázni vagy nem is tudom, hogy amit negatív tulajdonságokra írtam, azokkal amúgy semmi bajom, tök jó, ha ki valaki kicsit hasonló ezekhez és emellett szeret sportolni vagy szórakozni stb stb... Nem akartam ellentétbe állítani, hogy ,,a jófej pasi'' vs ,,a rosszfej pasi''. Csak azt akartam írni, hogy az ilyen beképzelt buta bunkó emberek akiknek tényleg semmi más nem számít, mint az, hogy hogy néznek ki, mennyire menők, hova mentek alapozni és milyen telefonjuk van, és ennél több kb nincs is az életükben (azért az tény, hogy kamaszok között sok ilyen van) nem jönnek be.
És természetesen nem vagyok annyira agyatlan sem, hogy ezeknek a felsorolt dolgoknak a 70%-a igaz (vagy akár már 40%-50% is) valakire, de véletlenül nem szeret kiállításokra járni vagy filozofálgatni, én meg azt mondom, hogy hát így kizárt, hogy összejöjjünk már nem is tetszik, ennyi volt.
Tény, hogy amit leírtam, az egy ideál, amit inkább egy szélsőséges irányelvnek kell értelmezni...
Viszont azzal meg nem értek egyet, hogy minden 2. tinilánynak ez jön be, állandóan azt hallani a fiúktól, hogy ,,minden lánynak csak a menő pasik jönnek be akiknek pénzük van meg ki vannak gyúrva engem bezzeg észre sem vesznek''... És a lányok is folyton erre a típusra csorgatják a nyálukat, folyton azt hallani, hogy ez meg az milyen helyes, és miket vett a barátnőjének meg hasonlók.
Mondhatnám hogy nem magasak az elvárásaid, de kicsit azok... mármint ugye a kor szelleméhez képest.
Manapság a nagy arc a menő, az hogy valaki mű legyen mivel eredményért tenni kell egy szar logót felvenni pedig bárki tud.
Jó gondolat hogy a hülye azt is megmutatja amije nincs, az okos meg elrejti amije van.
Ha valamiféle más ,,impulzusra" vágysz mint általában az emberek (youtube csatornák bámulása, esetleg TV) akkor tényleg kb a fiúk/férfiak (nem tudom melyik az ízlésed) egy jelentős része ki is esett.
Innen van lehet még szűkíteni a legyen kicsit sportosabb, ne igyon rendszeresen vagy cigizzen és megint egy óriási tömeget szedtél le, és még van a ne csak arra kelljek (vagy ne egyből a melledre menjen).
Igazából jól megszűröd a partnert és nekem ezzel nincs is bajom sőt szerintem inkább előny mint mindenkivel összejönni csak mert magányos vagy:) Csak tudj várni az a lényeg:)
Jobb ha picit vársz mint ha MTV-t kell bámulnod a partnereddel mert ő azt élvezi, vagy bulizni kell mert ez elvárás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!