Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy a lányok a bunkóbb fiúkra buknak? 18/f
Gőzöm sincs..egyik csaj haverom mondta egyszer "szeretem hogy bunkó de velem máás:3" vagy valami ilyesmi..xd (bár a lánnyal is halál bunkó volt szal nem is értem..) de gondolom szeretnek ők futni a srác után xd (akinek nem inge ne vegye magáraaa)
/L
bunkóság gyakran társul önbizalommal ami a csajoknak kell, ha mellette bunkóság is van az nem zavarja őket, mint az önbizalom hiánya, amivel a művészek, művészkedő érzelmű emberek azért küzdenek mert ahelyett, hogy egyenesek lennének több kört mennek, csajok meg unják ezt ennyi
mindig van kivétel de ahhoz, hogy azt megtaláld baromi kevés az esélyed, szóval jobb ha el is felejted még mielőtt beleéled magad
Mert hasonló a hasonlónak örül.
.
Mert ha úgy érzi, hogy csak másokkal bunkó, de vele nem, akkor reméli, távol tartja másokat ez a bunkóság a fiújától.
.
Mert te tartod jófejnek magadat, ám a lányok nem.
Én nő vagyok és hát a jó tulajdonságaik miatt. Szóval inkább azt érdemes megnézni, mik azok a tulajdonságok, amik bennük megvannak és a nem bunkó fiúkban nem.
Ezek annyira jó tulajdonságok, hogy még a bunkóság ellenére is érdemes ezeket az egyéneket bevállalni. Ez a "titok".
Ahogy előttem is mondták, a lányok azt szeretik, ha egy pasi határozott, van önbizalma.
Gyanítom, te még nem is próbáltál udvarolni.
Álljunk meg egy pillanatra! Attól még, hogy valaki határozott, nem feltétlenül bunkó. Ha egy ember bunkó attól még nem biztos, hogy van önbizalma, sőt... Ez a baj, hogy sokan összemosnak itt eltérő tulajdonságokat.
Amúgy kérdező szerintem nem a kedvességgel van a baj, de nem kell átesni a ló túloldalára. Gondolj bele, hogy ha valaki veled túlontúl kedves és nyájas, akkor nem -e tartod egy idő után tenyérbemászónak. Ha valaki paraszt és kizárólag ez fogja meg a lányt, akkor az őt minősíti, de általában összetettebb a dolog ennél.
En nem ertek egyet az elottem szolokkal. Attol meg, ha valaki bunko, nem feltetlenul van onbizalma, sot, lehet epp azert viselkedik ugy emberekkel,hogy elterelje magarol a figyelmet ezen a teren (mert tudja, hogy o sem tokeletes/nincs egy csepp onbizalma se) Na, ha egy fiu ilyen, hogy csak ezert bunko, a baratnoje elott valoszinuleg megnyilik, igy a lany az igazi enjet lathatja.
Nekem nem igazan jon be, ha egy fiu bunko, sokkal jobban tetszik a te modszered, maradj ilyen;)
((Ekezetekert bocsanat,nem magyar a billentyuzetem))
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!