Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hol ismertétek meg az igazit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol ismertétek meg az igazit?

Figyelt kérdés

2018. máj. 5. 08:42
 1/10 October15 ***** válasza:
37%

Tini párkapcsolatok témában az igazit? Mesélj még. :)

26F

2018. máj. 5. 09:01
 2/10 Evele123 válasza:
100%
Szia. Én több módszerrel is próbálkoztam. A Tinder nevű társkereső app nem jött be, mert komoly kapcsolatot kerestem. Az arányom ebben 100 nőből 3 randi, ezt több aljalommal is végigzongoráztam, de kölcsönösen nem feleltünk meg egymásnak. A randik.hu oldalon is sok lánnyal ismerkedtem meg, itt 4 lánnyal jött össze a randi, végül egy lánnyal többször is és már több, mint 2 éve egy pár vagyunk. Ne add fel és sokszor kell randira menned, hogy szimpik legyetek egymásnak. +1 tipp: add önmagad. Pl mondtam 1 csajnak, hogy nekem nincs autóm (pedig volt, igaz csak 1 régi Swift), és látszódott rajta, hogy a pénz érdekelte volna jobban, nem is én. Ővele elég rövid ideig tartott a randi is.
2018. máj. 5. 09:08
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Szia üdv utállak xd hát itt nem lehet megszerezni ennyi hát
2018. máj. 5. 09:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyes,miért ne? Nem egy ismerősöm van,akik 16-17 évesen jöttek össze,2ö-25 éves házasok,még mindig szerelmesek. Na erre varrjál gombot!

Én a munkahelyemen, az első napon. 10,5 éve.

2018. máj. 5. 09:18
 5/10 Evele123 válasza:
100%
És volt olyan is, hogy beszélgettem egy nővel, egy baromira nagy kört tettünk az Astoriától, érintve a Deák teret is, az egyik pillanatban megszólalt, hogy "Az a troli pont jó nekem!" és ott hagyott. Utólag nem bánom, de akkor rosszul esett. :-)
2018. máj. 5. 09:19
 6/10 October15 ***** válasza:
18%
Varrok én rá. Tudod mi ezzel a baj? Az, hogy 25 éve házasok.. amit nem 16 évesen kötöttek nyilván.. tehát a sztori ilyen 30-35 éves.. :D Azért azóta picit változtak a szociális, társadalmi, kulturális viszonyok nem gondolod? :)
2018. máj. 5. 09:20
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
October ...Az a te privát ügyed,hogy mit gondolsz. Értelmes embereknél nem változott a "társadalmi szokás", csak az ágyrajáróknál lett divat minden f.okba vagy p.ába beleülni ,mert ez a "menő". Senki nem mondta,hogy bigott vallásosnak vagy minek kell lenni és az elsőnél leragadni,de a ló másik oldalára sem esik át normális ember.
2018. máj. 5. 19:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Az igazi, mint olyan nem létezik. Ezt csak azért találták ki, hogy türelmesen várj, míg meg nem öregszel. Ezt azért mondogatják a szülők, mert birtokolni akarnak téged. Vagyis el akarják rabolni az életed.

Az életben ez úgy működik, hogy ismerkedni kell sok emberrel. És akin látod, hogy alkalmazkodó és te is képes vagy hozzá alkalmazkodni azzal érdemes foglalkozni. Hogy valaki az igazi legyen olyan nincs.

2018. jún. 7. 05:33
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as nálad valami gond van. Vagy rossz tapasztalat vagy érzelmileg fejletlen vagy. Az igazit és a fehérlovas herceget nem illik összekeverni. Mi ez a baromság,hogy csak otthon akarják fogni a szülők?? Jézusom..Én soha nem fogom magam mellé láncolni a lányom,de igeni mesélni fogok neki az igaziról. Mert az ő apja nekem pl az igazi. És nem,nem "ismerkedtem" tucatnyi pasassal előtte. Kicsit túl üzletszerűen veszed a dolgot.
2018. jún. 7. 14:34
 10/10 anonim válasza:

A nagy ő-t a követkeuő módszerrel találtam meg:

Shift+ő

2018. júl. 21. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!