Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj, hogy 19 évesen még nem volt csajom?
Két dolog miatt szivatnak egész nap a munkahelyen.Az egyik a "nőhiány",elvégre elmondásuk szerint "14 éves kortól mindent dugni kell,ami mozog".Valahogy nem tudok ezen a véleményen lenni.
Tény,hogy magányos farkas vagyok,tökéletesen elvagyok egyedül, nem érzem azt,hogy tudnék feltétlenül szeretni valakit,csak a szexért meg nincs értelme nőt tartani-szerintem.
A másik,hogy régen eldöntöttem: sosem lesz családom-már ami az asszonyt és gyerekeket illeti.
Gyerekkorom óta van egy súlyos betegségem,ami egy egész életre elkísér.
Nem szeretném,hogy a gyerekeim is örököljék,és emiatt szenvedjenek.
És mivel a hangulatom is nagyon ingadozó,nem szeretném tönkre tenni egy nő életét sem.
Ez a másik dolog,amit nem tudnak megérteni.
Mert a kollégák szerint " a mai társadalomban az a normális,hogy szexelni kell orrba-szájba,aztán megházasodni,és gyereket csinálni"
Nem vagyok meleg,de egyszerűen nincs szükségem arra,hogy nővel legyek.
A családalapításról pedig leírtam a véleményemet.
100%-ban férfitársasággal dolgozok együtt,nagyot csalódtam a férfinem eme képviselőiben.Hihetetlennek tartom,hogy csak a nemi életükrők tudnak beszélni,de arról hónapokon keresztül.
Most nekem van hülye felfogásom,vagy a körülöttem lévők bolondok?
Ti mit gondoltok erről?
Én is annyi idős vagyok, mint te és is pár éve csalódtam az emberekben, mikor rájöttem, hogy a koitusz körül forog a világ. Eléggé elkeserít, de igazából elfogadom, hogy velem van a baj, nem ők a betegek. Ettől függetlenül nem értem őket. Egyébként miért lenne baj? Ki határozza meg neked azt, hogy mi a baj a te életedben? Most ha egy kommentelő idejön és azt mondja, hogy baj, akkor szégyelled majd magad? Kakkants hanyatt minden véleményt és élj úgy, ahogy akarsz. Rám is furcsán néznek, mikor mondom, hogy nem volt/van/lesz soha barátnőm és kész. És hiába mond nekem bárki bármit, egyszerűen nem érdekel abszolút. Nekem így jó, tehát szevasz. Ne függj más véleményétől!
További minden jót! 👊
Elöző munkahelyemen volt egy +30as családos munkatárs mindíg ilyenekkel nyagatott:
Most van csajod ?
Mikor lesz csajod ?
De azért kurv ázni szoktál ? Tudok pár jó helyet.
Hol voltál hétvégén ? Iszol ? Miért nem ?
Ahogy jobban megismertem és beszélgetni kezdtünk.Sokszor panaszkodott családi dolgok miatt hogy megint fiatal
lenne...menjek innen ahogy csak lehet tanuljak tovább élvezzem az életet stb.
Igazából azért szekálnak mesrt nekik már a fiatal koruk egy része elszált és szeretnének egész nap csajozni de sajnos ott az asszony. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!