Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon félek, mit tegyek?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek, mit tegyek?!

Figyelt kérdés

Nem merek lépni mert attól félek, hogy nem tetszem neki, és ha valami kínos dolog történik köztünk mondjuk elutasít, akkor évekig nézhetjük egymás képét és irtó kellemetlen lesz (egy edzésre járunk és nagyon kevés emeberes összetartó csapat van).

De nem akarom, hogy ő azért ne lépjen, mert én nem bátorítottam. Nagyon tetszik nekem, de azt hiszem ez nem kölcsönös, mert nem vagyok az a lány, aki bárkinek tetszik, meg van egy nagyon jó barátja aki lány és hát tudjátok mit mondanak a fiú lány barátságokról... Nem hiszem hogy érdeklem, de nem bírom a gondolatot, hogy mi van, ha csak úgy tesz mert én nem bátorítom, viszont ha nem így van és bátorítom, akkor levágja, hogy mi van és kínos lesz.

De folyton remélem, hogy hátha tetszem neki és hátha lép, pedig úgy örülnék ha elfelejthetném és nem szenvednék.

Ha lépnem kéne, mit? Ha nem, akkor hogy felejtsem el?

Legyszi segítsetek!!

Köszi a válaszokat, és bocsánat ha hibás, vagy valami, csak már nagyon el vagyok fáradva.

16/L

2018. ápr. 26. 22:31
 1/2 Mádár0218 ***** válasza:
100%

Ha nagyon szereted lépj, ha belegondolsz azzal, hogy lépsz van esély arra, hogy igent mond ő is, de ha nem csinálsz semmit és várod, hogy az öledbe essen úgymond.

És igen vállalni kell a kockázatot, hogy néznetek kell egymást ha nem jön be, vagy utána elfogadod és nem foglalkozol vele többet.

Ha nem, lépsz és elakarod felejteni akkor vagy az idő vagy fókuszálj másra, hogy ne érdekeljen.

2018. ápr. 27. 01:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy lépni? Nem lépni kell, hanem beszélgetésbe elegyedni vele néhányszor. Ez nem azt jelenti, hogy kiszolgáltatod magad. Ha tetszel neki, akkor ő felveszi a fonalat és majd további kapcsolatot kezdeményez.
2018. ápr. 27. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!