Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ismerkedni? Hogyan győzhetnèm ezt le?
Figyelt kérdés
Valamiért nagyon tartok ettől az ismerkedős dologtól ha pl èszreveszem hogy a srác aki nekem is bejön néz engem akkor èn nem merek ránézni elfodulok stb. Még nem is tudom ez a randizòs dolog sincs az ìnyemre valamièrt. Tartok tőle hogy beállna a kínos csend vagy vmi hülyesèget mondanèk ami miatt a másik fél meggondolná magát.
Hogyan győzhetnèm ezt le? Ùgy èrzem emiatt elzárom magam a lehetséges partner jelöltektől.
18/\
2018. ápr. 5. 22:26
1/2 anonim válasza:
Akkor ne úgy fogd fel, mint egy randit, hanem mint egy találkozást. Hátha nyugalmat visz beléd a gondolat, hogy ez nem randi, csak egy találka, ahol lehet csók a végén. A kínos csend veszélyes, én is tudom :D Viszont ha ez beáll, és tartós, akkor nincs mit tenni, vagy jobban meg kéne előbb ismernetek egymást, vagy nem ő az igazi. A félénkséget szerintem csak a siker képes legyőzni, illetve az akarat.
2/2 anonim válasza:
Meggondolja magát ? :D
Akkor mész a következő höz :D ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!