Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell a fiúkkal ismerkedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell a fiúkkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit utálnak, mit szeretnek akár téma kapcsán, nem sok tapasztalatom van, eddig mindig rosszul sültek el a beszélgetéseim, akár neten, vagy élőben. Hogyan kell a fiúkkal kommunikálni?
2018. márc. 30. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Úgy, mint bármilyen emberrel.
2018. márc. 30. 10:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát én semmilyen emberrel nem tudok ismerkedni.
2018. márc. 30. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Írj rám, beszélgessünk és majd megmondom mi az, amit ne és inkább mit, barátnőm van nem ismerkedni akarok még mielőtt bárki is ezt gondolná.
2018. márc. 30. 10:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor talán először elkéne magadon kondolkodni hogy hol a probléma ha senkivel se tudsz ismerkedni
2018. márc. 30. 10:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenki más, nincs általánosan működő dolog, valaki pl. szereti a kocsikat, focit, rap/pop zenét, boxot, gyúrást, engem meg ezek nagyjából hidegen hagynak, szeretem a művészetet, történelmet, filozófiát, rockzenét, újabban a motorokat, szóval tényleg mindenki más :D Olyat keress, akivel nagyjából megegyezik az érdeklődési körötök. :)
2018. márc. 30. 10:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát olyat még nem találtam. :D De köszi az eddigi válaszokat.:)
2018. márc. 30. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha ismered a fiút (pl: a sulidba jár) akkor odamész, akár pár barátnőddel és elkezdtek beszélgetni vvelük, el is hívhatjátok a baráti társaságát moziba (h mindenki a maga jegyét veszi) és aztán hátha megtetszel neki, facebookon is írogathattok egymásnak (pl: Szia, mi újság?)

Ha viszont az utcán tetszik meg valaki (és van elég önbizalmad, és bátor vagy) akkor simán odamehetsz és kérdezhetsz tőle valamit (Pl: Szia, nemtudod hány óra?) ez egy beszéélgetési téma és ha érdekled folytatjátok a beszélgetést, ha kölcsönös egymás iránt a tetszés, akkor elkéritek egymás telefonszámát, bejelölitek egymást facen vagy valahol...stb.)

Az utolsót csak akkor ajánlom ha kitartó vagy és nem ijedsz meg, ha pl az 1. fiú elküld téged, mert van barátnője vagy valakinek nem vagy az esete...

2018. márc. 30. 10:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát elég nehéz lenne úgy ismerkedni a suliban, hogy nem járok már. :D Órát meg mindig hordok, szóval valami más módszerrel kéne odamennem az utcán levőhöz. Köszi a tippet. :D
2018. márc. 30. 11:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Mondj neki csajozós szövegeket:D

Nem ütötted meg magad amikor leestél a mennyből? vagy Apukád biztos tolvaj volt mert lelopta a csillagokat és a szemedbe rejtette :D

Tuti elmosolyodna :D

2018. márc. 30. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!