Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék ismerkedni fiúkkal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni fiúkkal?

Figyelt kérdés

Személyes ismerkedésre gondoltam. Nem rögtön pasijelöltet keresnék, de ez lenne a cél. Eddig csak egy fiúval kavartam (nem szexre kell gondolni), nem voltunk együtt csak randizgattunk és ennyi. De úgy érzem szükségem van arra hogy végre kölcsönösen szerethessek valakit. Szórakozó helyekre régebben sokat jártam mára kevesebbet megyek, de ott csöpnyi esély van arra hogy normális párt találjak magamnak.

Külsőre átlagosnak mondanám magam, nem vagyok tömeglány, teltebb is vagyok, de nem mondanám magam kövérnek. A belső tulajdonságaimban sem találok bökkenőt, nem vagyok erkölcstelen.

Nem tudom min kéne változtatnom hogy valaki esetleg felfigyeljen rám. Iskolában és a kollégiumban sem akadt senki aki esetleg próbálkozott volna nálam.

2017. szept. 2. 20:10
 1/4 A kérdező kommentje:
17/l
2017. szept. 2. 20:10
 2/4 anonim válasza:
Én ismerkednék veled. Szeretem a teltebb alkatot. Esetleg badoo?
2017. szept. 2. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát elég nagy gondok vannak, ha lányként ennyire nem megy az ismerkedés.
2017. szept. 3. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Akar itt is, velem
2017. szept. 4. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!