Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi van a mai fiúkkal, félnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a mai fiúkkal, félnek ismerkedni lányokkal?

Figyelt kérdés

Sokszor látok helyes srácokat esetleg a buszon vagy bárhol máshol, látom rajtuk, hogy néznek és én is rájuk nézek, de oda jönni hozzám egyik se jön

17/l

2017. nov. 8. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már elegük van a sok elutasításból, meg "Van barátom" szövegből. :S
2017. nov. 8. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Ahogy az első is írja, semmi értelme odamenni, mert úgyis leráztok minket, ha meg esetleg mégse, akkor randizás közben derül ki, hogy totál elviselhetetlenek vagytok, mert vagy még az exeteken jár az eszetek, vagy csak hülyítetek minket. Így meg egyszerűbb, ha nem is pazarlunk rá időt.
2017. nov. 8. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a régi fiúk között is sokan voltak, akik nem mertek odamenni ismerkedni. De ma már olyan nyugati világ vagyunk, hogy akár te is odamehetsz, hogy na, megszólítasz? :-)

Vagy utazz addig, amíg ő, hátha az utcán oda mer menni, mert buszon még is ciki, ha mondjuk hangosan kinevetik az ember fiát.

2017. nov. 8. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát sajnos ezvan

Rossz géneket örökültünk:D

2017. nov. 8. 16:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Minek menjünk oda hogy #bocsivanbarátom sablonszöveggel elküldjetek?

Szerintem ez inkább a lányok hibája mint a fiúké!

2017. nov. 8. 16:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiasan és becsületesen bevallom, gyáva vagyok... :D
2017. nov. 8. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha semmi jelet nem mutatja, akkor hogyan olvassam le, hogy bejövök neki?
2017. nov. 8. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom, hogy szemezel vele... ha feltűnően, akkor talán észrevesz. de azért ha észrevesz, mosolyogni kell rá!

Különben baszhatja azzal a gondolattal, hogy most mi van ezzel a csajjal...?

2017. nov. 8. 21:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyugaton nem megy oda egy lany egy fiuhoz.
2017. nov. 9. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!