Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kellenek minde kinek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellenek minde kinek a tömeglányok?

Figyelt kérdés

Én nem tartom magam annak, barátaim szerin sem vagyok az ..

17/L

2018. ápr. 22. 20:17
 1/7 A kérdező kommentje:

Elnézést !

*mindenkinek

*szerint

2018. ápr. 22. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
14%

Nekem nem tomeg lanyok kellenek, hanem normalis lanyok , akik normalisan is neznem ki csak az ilyenek 99% anak van pasija, szoval felesleges az egesz ilywn fiatalon..

Tanulj, erj el sikereket.. A mai vilagban csak a penz szamit mind ferfi es mond noi oldalrol egyarant.

18F

2018. ápr. 22. 20:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem lányok között is akadnak kivételek..igen tanulok, nem is a pasizás a fő cél, csak sosem értem miért nem kellek senkinek, mikor normális vagyok, tök sokat megtennék, hogy az enyém legyen az illető, erre őt a tömeglányok foglalkoztatják..
2018. ápr. 22. 20:34
 4/7 Mádár0218 ***** válasza:

Legtöbbször azért kell mert könnyen megdughatóak csalhatóak, cserélhetőek és az ilyen lányoka ugranak a fuckboi ok, meg az olyanok akik majd lesz valami stílusban foglalkoznak a témával.

Nekem pl pont nem a tömeg lányok kellenek, és persze nekem is vannak elvárásaim, de nektek is lányoknak.

A Legtöbbször nálam ezek az elvárások nem teljesülnek a lányok szemszögéből, vagy friendzone ba raknak.

Vagy ahogy az előttem szóló írta, az ilyen lányok általában foglaltak.

19/F

2018. ápr. 22. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Általában a tömegfiúknak kellenek csak a tömeglányok. Te tömegfiúkat akarsz? :D
2018. ápr. 22. 21:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem, de hidd el, hogy nem csak a tömegfiúknak kellenek tömeglányok, sose jöttek be tömegfiúk..
2018. ápr. 22. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Minden generációban az aktuális igények formálják a tömeglányokat és tömegfiúkat. Azért tömeglányok, mert az tetszik a fiúknak, a fiúknak pedig azért tetszenek, mert tömeglányok.

Hogy most épp miért az ilyen csajok jönnek be nekik, azt én sem értem... 10 éve még az volt menő a tinik között, ha gördeszkáztak, koriztak, gitároztak, versenyeket nyertek... ma meg az a menő csaj, aki 14 évesen már 25-nek néz ki, van saját sminkelős szépségblogja, és volt már legalább 3 pasija, meg van valamilyen cuki lepkés tetkója vagy piercingje...

2018. ápr. 22. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!