Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 10/10-es csaj felszedéséhez milyen adottságok kellenek?
Figyelt kérdés
Szubjektív dolog, de nekem pl az Emily Ratajkowski típusú nők számítanak 10/10-nek. Egy ilyen nőhöz sok pénz kell?2016. szept. 11. 09:33
2/8 anonim válasza:
Sárm magasság humor pénz jóképűség intelligencia
4/8 anonim válasza:
Jól nézzél ki,jó dumád legyen.
Az ilyen nőknél szerintem ez a legfontosabb,bár más nők is értékelik ezeket az adottságokat.
5/8 anonim válasza:
Nem létezik 10/10-es ember, mert senki sem tökéletes. Ha az elején annak tűnik is előbb utóbb kiderülnek a hibák, szóval érdemes 10/9-re hajtani és sokkal többet fogsz találni. :)
Amúgy szerintem a legjobb eszköz a vonzalom építésére a sport. Még mindig a külső fog meg elsőként, így azt kell először rendezni és minden jobb lesz.
8/8 anonim válasza:
5-ös: és a sportnak mi köze a külsőhöz? :D mert ha nem vagy jóképű és sportolsz mit érsz vele? Istenem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!