Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond? Miert lett ebből szerintetek friendzone?
:D :D :D jajj istenem "17 évesen soha az életemben nem volt normális kapcsolatom" komolyan nagyon cuki volt.
Én személy szerint 19 éves koromig még pinát sem láttam, utána kezdtem el élni de utána nagyon.
Volt olyan is, hogy csak leszopott egy csaj egy disco mögött aztán elhittem hogy életem szerelme PEDIG CSAK LESZOPOTT.
Voltam 2 lánnyal is egyszerre azt hittem én vagyok a császár pedig csak 2 lánnyal voltam egyszerre igy dobta a gép.
Összesen eddig 1 "normális" kapcsolatom volt ami annyiból állt hogy drogoztam,kúrtam a csajjal :) 7 hónapig.
Most hogy már kicsit megkomolyodtam odáig jutottam el, hogy nagyon buta vagyok és ez nem csak úgy megy hogy jajj van egy "normális kapcsolatom".
Az igazság az, hogy amig te nem komolyodsz meg nem esel át bizonyos dolgokon (amit nem csak te szabályozol) addig ne számits még semmire.
Egyenlőre fiatal vagy és még csak tanulsz, később az életben ráérsz ezen agyalni de egy normális kapcsolat még mindig nem azt jelenti hogy minden szupi.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!