Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy mikor megismerkedek egy fiúval akivel kölcsönösen is érdeklődünk (akár csak egy kicsit is) egymás iránt, miután jobban megismer, már egyáltalán nem érdeklem őt. Alapvetően nehezen nyílok meg mások felé, de mikor ezt megteszem, szinte egyből elveszti az érdeklődését.2017. nov. 16. 18:56
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg túl sokáig húzod a megnyílást. Elhiszem, hogy nehéz, de azért elég frusztráló. Énis volt olyan, hogy ismerkedtem egy lánnyal és még kb 2 hónap után is nehezen nyílt meg és egész egyszerűen meguntam. Én se vagyok egy társaság közepe, de ha akarok valamit, akkor azért teszek érte és leküzdöm a gátlásaim. 22/f
2/5 A kérdező kommentje:
Én általában pár mai beszélgetés után nyílok meg, de még így elvesztik az érdeklődésüket... :/
Ezért kezdtem el azon gondolkodni, hogy mi van ha igazából velem van a gond...
2017. nov. 16. 19:09
3/5 anonim válasza:
Pár mai beszélgetés? Ez így magas volt egy kicsit, mire gondolsz?
Ettől még nem biztos, hogy veled van a gond, csak lehet, hogy őket ez nem érdekli és nem akarnak ilyen dolgokba belemenni. Csak pár beszélgetős kör, aztán a gyakorlat.
Meg azis kérdés, hogy a megynílás nálad mit jelent. Mert ha az élettröténetedet meséled el közben az elég lehangoló tud lenni.
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, az nap akart lenni, csak rossz a telóm billentyűzete
2017. nov. 16. 20:16
5/5 anonim válasza:
De akkor most nehezen nyílsz meg vagy túl lassan? Mert nem mindegy. Lehet pont az a baj, hogy túl csapongó vagy. Az első pár nap beszélgetésben elég átlag dolgokról beszélgetni. Tehát, tegyük fel, ha most lekezdenénk beszélgetni, akkor ma este még nem kell eljutnunk addig, hogy melyikőnk mit vár el a másiktól vagy milyen kapcsolatai voltak ezelőtt. De annyira meg kell nílni, hogy legalább 1-2 kérdést fel tudj tenni a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!