Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek normális fiúk 2018-ban?
Figyelt kérdés
Vagy csak szimplán csúnya vagyok? 14/L2018. ápr. 7. 16:09
11/19 anonim válasza:
Én az vagyok 14f csak nem veszik észre 😥☹️☹️
12/19 anonim válasza:
Általánosító egy kérdés mit ne mondjak...nők között is akad "egy kevés" nemnormális,önpusztító,tizenevesen nagydohanyos...meztelen képeket posztoló...nagy szeszfogyaszto...agyonsminkelt nő aki minden hétvégén bebszik a barátnőivel...ja...lehet hogy te nem jössz be a fiuknak...de ha valaki nem tisztel arrol csak te tehetsz :)))
14/19 anonim válasza:
#12 én adom, teljesen jogos. Viszont, azért lehet, hogy a kérdező nem ez a fajta lány, más is lehet a probléma.
15/19 Mádár0218 válasza:
Vannak
-Lehet, nemtudom hogy nézel ki
-Lehet nem vonzó a személyiséged
-Túl nagyok az elvárásaid
-Csak nincs a közelben olyan akinek bejönnél
Fiatal vagy még, biztos lesz akinek bejösz
19/F
16/19 anonim válasza:
Hova akarsz meg fiuzni 14 evesen te kis hebrencs noj mar fel eloszor
17/19 anonim válasza:
Vannak normális fiúk, csak lehet nem a közeledben, vagy csak nem veszed észre őket.
19/L
18/19 anonim válasza:
Varj egy kicsit es mehetsz prostinak ugy aztan valogathatsz ,ha ilyen bena vagy.
19/19 anonim válasza:
Én se látok sokat néhány haverom de a korosztályban a nagyrésze fuck boy Supreme cuccokkal hogy milyen menők nekik van pénzük pedig nem menő nekem is van és nincs Supreme cuccom és nem veszek 100 ezerért cipőt hanem költöm másra (:
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!