Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsenek normális fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek normális fiúk 2018-ban?

Figyelt kérdés
Vagy csak szimplán csúnya vagyok? 14/L

2018. ápr. 7. 16:09
1 2
 11/19 anonim válasza:
Én az vagyok 14f csak nem veszik észre 😥☹️☹️
2018. ápr. 7. 17:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Általánosító egy kérdés mit ne mondjak...nők között is akad "egy kevés" nemnormális,önpusztító,tizenevesen nagydohanyos...meztelen képeket posztoló...nagy szeszfogyaszto...agyonsminkelt nő aki minden hétvégén bebszik a barátnőivel...ja...lehet hogy te nem jössz be a fiuknak...de ha valaki nem tisztel arrol csak te tehetsz :)))
2018. ápr. 7. 18:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Lehet lepontozni:)
2018. ápr. 7. 18:04
 14/19 anonim ***** válasza:
#12 én adom, teljesen jogos. Viszont, azért lehet, hogy a kérdező nem ez a fajta lány, más is lehet a probléma.
2018. ápr. 7. 18:05
 15/19 Mádár0218 ***** válasza:

Vannak

-Lehet, nemtudom hogy nézel ki

-Lehet nem vonzó a személyiséged

-Túl nagyok az elvárásaid

-Csak nincs a közelben olyan akinek bejönnél

Fiatal vagy még, biztos lesz akinek bejösz

19/F

2018. ápr. 7. 19:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Hova akarsz meg fiuzni 14 evesen te kis hebrencs noj mar fel eloszor
2018. ápr. 7. 20:03
 17/19 anonim válasza:

Vannak normális fiúk, csak lehet nem a közeledben, vagy csak nem veszed észre őket.

19/L

2018. ápr. 7. 21:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Varj egy kicsit es mehetsz prostinak ugy aztan valogathatsz ,ha ilyen bena vagy.
2018. ápr. 13. 11:43
 19/19 anonim ***** válasza:

Én se látok sokat néhány haverom de a korosztályban a nagyrésze fuck boy Supreme cuccokkal hogy milyen menők nekik van pénzük pedig nem menő nekem is van és nincs Supreme cuccom és nem veszek 100 ezerért cipőt hanem költöm másra (:

14/F

2018. ápr. 29. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!