Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet egy ilyen lánnyal beszélni?
Badoon ö szivezet elsönek és ö is akart beszélni velem.
Mivel nem sürün vagyok ott fent a facebookomat megadtam neki és elkezdtünk beszélgetni.
De akármit írok neki olyan mintha nem érdekelnl.
Kérdezdtem töle hogy akar e egyáltalán beszélgetni ö azt mondja hogy igen de nem azt veszem észre.
Semmi olyat nem mondtam neki ami miatt megvámtozott volna roéam a véleménye hiszen pár napja "bedzélünk".
Jol néz ki és képek alapján látszik hogy nem az a mai kis tiniliba ezért jo lenne ha tovább folytatodna a beszélgetés.
Volt már barátnöm szoval nem mondanám hogy tapasztalatlan lennék de ilyennel még nem találkoztam aki akar beszélni de mégsem az látszik.
Akinek volt már ilyenbe része segitene hogy hogy oldotta meg az ilyet?
A válaszokat előre is megköszönöm
Hát igazábol azota ugy ahogy beszéltünk volt hogy normális ember modjára :D
Kérdeztem töle hogy mit gondol igy a beszélgetés alapján rolam ha már kép alapján bejövök neki de látta és nem válaszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!