Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bartokbela@ kérdése:
Valamiért nem tudok ismerkedni lányokkla nagyon rossz a dumám, ezem tudok javitani? Ha elkezdek beszélni egy lánnyal hamar lekoptatnak. Megmondtabegy ismerösöm hogy jol nézek ki csak nagyon idegestitö velem beszélni
Figyelt kérdés
Ezen hogy tudnék javitani?2017. júl. 9. 17:03
1/6 anonim válasza:
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, de ezt már a kérdésed megfogalmazasabol/leírásból le lehet szűrni hogy ez tényleg igaz és nem véletlenül koptatnak le a lányok..
2/6 anonim válasza:
Bátya a csajokal úgy kell beszélni mint a haverokal nem kell ide csajozós duma semm felvágni hogy mid van csak beszélj
érdeklődésel
3/6 anonim válasza:
Hát, a kérdésedből már most le tudom szűrni, hogy nem vagy egy összeszedett valaki, és szerintem sokszor kapkodsz. Bár nem tudom, hogy általában hol szoktad elrontani. Konkrétumot tudnál adni, lehet nagyobb segítséget tudnánk nyújtani. Amúgy, viccen kívül, olvasással sokat lehet javítani a beszédstíluson is.
4/6 A kérdező kommentje:
Dikaveréb elmentek ti a tudodhova, semmi baj nincs a dumámmal menjetek a busba a pszichoanalisisetekkel
2017. júl. 10. 18:01
5/6 anonim válasza:
Akkor miért írtad ki a kérdést ha a véleményeket nem fogadod el?
6/6 A kérdező kommentje:
Dikka veréb , pont azért
2017. júl. 10. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!