Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek normális lányok?
18/f
Tudom ez már a 100 miliomodik kérdés de most aktuális nekem.
Tudom mi közülünk fiúk közül is nagyon sok az idióta. De kezdem azt érezni hogy okkal leszünk kiábrándítottak és "idióták".
Nem tudom megérteni hogy egyre több lánynak:
Miért értékes az értéktelen?
Miért nem veszik komolyan ha belekezdenének egy kapcsolatba?
Miért nincs tisztelet és kitartás?
Miért nem számít semmi csak hogy egy minta piperkőc, hipercsúcs, gazdag, izmos, vicces "pali" legyen?
És végül miért csak ilyenek az ismerőseim??
És miért nem találkozok sehol se olyan lánnyal aki ne így látná a világot?? És hol találhatok normálisakat?
Tetszik a meglátásod. Az emberi értékek sajnos manapság kevés embernek számítanak. Pont ma olvastam valamit ami ehhez fűződik. Valahogy így volt:
Nézz körül magad körül akárhol is vagy most,és számold meg az összes piros dolgot amit látsz magad körül. Ha megvagy tartsd a tekinteted (esetedben) a képernyőn és ne nézz semerre. Eközben próbáld meg az emlékezeted alapján összeszámolni a fejedben, hogy hány sárga dolog van körülötted. Nem megy, ugye?? Azért mert amikor a pirosakat számoltad csak azokra koncentráltál és figyelmenkívül hagytad a sárgákat. Ezt ha átvetíted a való életre, akkor rájöhetsz hogy ha egyfolytában azon vagy kiakadva, hogy mennyi nemnormális idióta lány van körülötted (piros) akkor nem fogod észrevenni a normális lányokat (sárga).
Ezt jól megbonyolítottam, de remélem tudtam segíteni :)
Én se akarok életre szóló kapcsolatot ennyi idősen de azért szeretném ha vki határozottan, és komolyan venné a helyzetet. De amit a piros-sárga pl.-át felhozó kommentelő mondott abban volt igazság. Meg kellene próbálnom kevésbé szürkén látnom a dolgokat.
És igazából,
Az a baj hogy nincs senki akivel önmagam lehetnék. Az egész életem egy szín játék az emberekkel. Az előző "kapcsolatom"-ból amiből nem lett semmi végül előre láttam hogy ez lesz. Nagyon könnyen kiismerhetők az emberek és nagyon hamar átlátok rajtuk.
Az a baj hogy nem tudom beérni az átlagost. Ezt ne értse félre senki nem nagyképűségből mondom de sokkal jobban szeretem ha vmivel több van egy lányba mint az átlagosnál. Amivel tud vmi egyénit mutatni. De eddig sose volt ilyennel dolgom, és nem is látok esélyt arra a környezetemben hogy találjak ilyet.
Arra nem gondoltál még, hogy a normális lányok pont azok akiket te észre se veszel....nyilván mindenki először a leghelyesebb, legszebb, legszexibb embert veszi észre, így te is.
Amúgy pedig léteznek még ilyenek, plussz ha valaki szerelmes lesz, úgy tényleg akkor úgy is komolyan tervez majd veled, akár egy @#$# volt akár nem.
Az is lehet, hogy neked túl magasak az elvárásaid, ami persze nem lehetetlen, de sokkal nehezebb így párt találni, hogy előre megfogalmazod milyen legyen. Valakiben a különlegeset amúgy is csak akkor veszed észre, ha jobban megismerted, legalább is szerintem.
Utálom és nem csak fiúknál, hanem lányoknál is, hogy azoknak a 90%-a aki ezt a kérdést felteszi, már szakított olyan párjával aki ezt akarta tőle csak fordítva nem volt viszonozva.
Az a helyzet, hogy az elöttem szólók nagy részének igaza van.
De amúgy persze, hogy vannak, nem tudom BP-en élsz-e vagy falun. De itt Bp-alatti városokba nagyon sok normális és amúgy szép lány is van...lehet csak rossz környéken keresgélsz.
Dél Baranyában élek egy kis faluban, és Pécsre járok. Aki nem itt él az nem tudja hogy milyenek itt az emberek.
Nem tudom biztos hogy van, de azt egész biztosan észrevenném mert aki itt más azt azonnal, könnyen észre lehet venni. Egyébként jó amiket a kommentelők írtak mindegyikben van igazság, és igyekezni fogok változni, +abb irányba. Mert elég sok - élmény miatt lettem ennyire pesszimista és remélem tudok majd ezen változtatni.
(Bár az nem lesz könnyű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!