Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokkal több lány barátom van mint fiú akkor miért nem leehet barátnőm?
Ha fiúkkal vagy, akkor fognak a lányok is megnyílnu feléd.
Ha a lányokkal vagy, akkor ez így nem szokott működni.
Szerintem azért mert abban a klasszikus tundérmesében élsz, hogy ha kizárólag empatizálsz és barátkozol egy lánnyal, ő egy nap felébred és rájön, hogy a Nagy Ő végig ott volt mellette csak nem tűnt fel neki és akkor a karjaidba omlik.
Nem bántásból írom, mert én is ilyen voltam.
Szerintem ezt a téveszmés gondolkodásmódot nagyrészt a Hollywoodi filmeknek köszönhetjük, mert valóságban ez azt eredményezi hogy lesz egy csomó női barátod akik majd panaszkodnak neked hogy a pasijuk milyen szemét te meg közben nem érted miért nem vesznek észre téged mint férfit.
Úgyis hívják ezt a típusu illetőt angolul hogy Nice guy(Rendes srác) vagy White knight(fehér lovag).
Ezek mindegyike negatív kifejezés, ne tévesszen meg a szó szerinti jelentése.
Néha azt gondolják a férfiak, hogy a nők csak a rosszfiúkra buknak pont ezért mert ha próbálsz túlzottan hízelegni illetve empatizálni egy nővel akkor csak barátodnak fog tekinteni.
Ebben van valamennyi igaszság de igazából nem így fogalmaznék pontosan szóval ne aggódj ha nincsen 5-6 tetoválásod meg bőrdzsekid.
A nők egy része nem specifikusan a rosszfiúkat szereti hanem konkrétan bizonyos jellemvonásokat ami a rosszfiúkban természetesen megtalálhatóak valamilyen formában.
Céltudatosság, erős jellem, önbecsülés.
Amikor egy un. rosszfiú megpróbál felszedni egy csajt akkor nem fog hezitálni és azon gondolkodni hogy jaj mi lesz ha most ő visszautasít.
Ha valaki tetszik neki akkor bepróbálkozik egy lánynál DIREKT módon és nem indirekt stílusban elkezd barátkozni és reménykedik hogy majd a lány észreveszi őt.
Hozzáteszem a 'rosszfiúknál' sokszor nem tiszta pozitív stílusban jönnek elő a fent említett értékek hanem pl narcisszizmus formájában magukat lenyugozonek állítják be önmaguk és a kiszemelt lány előtt .
Ezért is mondtam, hogy ne aggódj nem kell a bőrdzseki meg a tetkók,
mivel nem az a lényeg hanem a fent említett értékek amely egyeseknek természetesek mások meg megtanulhatják.
Nem kell s***fejnek lenned ahhoz hogy legyen barátnőd de az nem jó ha nem vagy őszinte magaddal és veluk, es nekiállsz tisztán barátkozni azzal a lánnyal akit legszívesebben barátnődnek tudnál.
Azért kezelnek a női barátaid barátként mivel te barátkozni akarsz velük. Önmagadat raktad bele a barátzónába.
Ha legközelebb megtetszik neked valaki akkor ezt hozd a tudtára valamilyen félreérthetetlen módon és most nem azt mondom hogy 10 kmrol bámuld őt és aztán elnézel ha odanéz rád.
Ha barátnőt akarsz akkor légy bátor és állj ugy hozzá.
Lesz sok visszautasításod mint mindenkinek de ezekbe nem halsz bele és előbb-utobb lesz aki szívesen fogadja a kozeledesedet.
#6: Azt tegyük hozzá,hogy a legtöbb "rosszfiúnak" nem magas az önbecsülése,hanem alacsony, épp ezért kompenzálnak a "menő" viselkedéssel,meg az ál-határozottsággal,hogy mutassanak valamit. Az általad említett nárcizmus alapja is az alacsony önbecsülés.
Nem mellesleg ez csak egy általánosítás, egy rakat lánynak bejönnek a sarokban kuksoló fiúk, bár itt a "zsák a foltját"-effektus állhat fenn. Egyik sem túl férfias..
Abban egyet értek,hogy a kérdezőnek azért nincs barátnője, met a lányokhoz barátként áll.
Ezt nevezném friendzonenak..
Nincs megoldás, akivel már nagyon jól összebarátkoztál, kétlem hogy párkapcsolatban fogsz élni valaha. Van rá esély, csakhat.. elég kevés 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!