Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyik fiúnal sem jöhet szóba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik fiúnal sem jöhet szóba olyan lány, aki önértékelési problémákkal küzd és nem igazán magabiztos?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 3. 21:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!:)

#10-es: miért keseríti meg?

2018. ápr. 3. 22:05
 12/16 anonim ***** válasza:
54%

Az ilyen lányok nagyon labilis természetűek. Az érzelmeik folyton változnak, sosem tudhatjuk éppen mire gondol. Mindig stresszelni kell, hogy meg ne bántsd. Ráadasul csak úgy árasztják a rossz kedvet. Kinek kéne ilyen nő? Max egy lúzernek. Sikeres pasasok mellett általában nornális mentalitású nő van, aki tudja mennyit ér.

10-es voltam

2018. ápr. 3. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Én egy olyan lúzer vagyok, amit a #10-es ír. Igaza van, összejönnék egy ilyen lánnyal. De ha egy idő után az ellenkezőjéről nem tudom meggyőzni és nem tudom egy picit elfogadtatni őt saját magával, akkor nem egymást keressük. Sokszor elképzelek egy ilyen lányt, sokszor elképzelem, amint éppen dícsérem, mert ok nélkül kevesebbnek gondolja magát.
2018. ápr. 4. 01:14
 14/16 anonimalkoholista válasza:
A szintén önértékelési hibás srácok általában pont ilyet keresnek.
2018. ápr. 6. 11:44
 15/16 anonim válasza:
Dehogynem, a legtöbb fiúnak nem feltétel, hogy egy lánynak önbizalma legyen, csak jó plusz ha van. Fordítva viszont ez sajnos nem igaz :(
2018. ápr. 7. 20:29
 16/16 anonim válasza:
Nem baj, ha én tudnám itányítani, megmutatni neki hogy nembúgy van az ahhogy gondolja
2020. jún. 21. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!