Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj hogyha okos vagyok?
Mostanában egyre inkább úgy érzem, hogy hátrány az, hogyha valamilyen elemi tantárgyban kiemelkedő vagyok. Egyenesen sosem mondta ki senki, de tiszta sor, hogy sok embernek ezzel van baja. Mert pl. egy 1-es, 2-es tanuló már strébernek néz azért, mert ötösöket hozok, pedig nem, nem vagyok az, csak van annyi eszem, hogy rájöjjek, muszáj megtanulnom most az iskolai anyagot ahhoz, hogy lediplomázzak, és azzá váljak, aki lenni akarok. Persze, megértem a 3-as tanulókat is, minek tanulja meg jobban, ha neki elég az is.
Lehetséges, hogy eljutott addig ez a társadalom, hogy negatív tulajdonság, hogyha rászánom magam a tanulásra, vagy hogy van olyan terület, ahol kifejezetten okos vagyok? Ez lehet hátrány a pártalálásban? Én jelenleg így érzem, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
15/L
Nem jelent hátrányt a pártalálásban, sőt előnyös!
Rosszul érzed, majd rájönnek, hogy elbaszták ha olyan lesz a végeredmény
Az ilyeneket le kell szarni, felesleges mások hülye véleményével foglalkozni.
19/F
Azért gondolod így mert sok butával vagy körülvéve. Ha még általánosba jársz akkor jobban megértem, mert nekem is rosszúl tanuló osztálytársaim vannak. Nem is tanulnak.
Párkapcsolatba meg nagyon jó csak próbálj hozzád hasonló agyi képességű emberrel ismerkedni xd.
Úgy érzem nem tudjátok mit jelent az hogyha valaki okos attól nem lesz senki se okos hogy bemagolja az anyagot vagy hogy 94 órát készül egy röpdolgozatra attól okos valaki ha tanulás nélkül értelmezi es megjegyzi az anyagot
(ilyenkor nyilván nem versekre gondolok) tökéletes példa öcsém osztálytársa 3 as 4 es tanuló és 95 pontos felvételit írt.
#8 en hatos vagyok
En sem bemagolom az anyagot, szinte nem is tanulok semmit, ugy vagyok 5os mindenből. Dolgozatok, felelések 3/4-ére egyáltalán nem készülök. Egyszerűen órán felfogom az anyagot, meg a hazit megírom es kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!