Okos telefon ide vagy oda, de azt mondja meg nekem valaki hogyha kikapcsolom miért nem ébreszt?
S3-asról van szó...de a többi is ilyen! legújabb rendszer pedig,azaz 4.3
Üdv.
Mert nincs benne egy külön áramkör. Ez egy számítógép.
Ha számítógéped kikapcsolod megkapod az emailed? Bizony nem.
Ez már nem olyan egyszerű telefon.
#1 már leírta: ehhez külön áramkörre lenne szükség, mivel ha kikapcsolod a telefonod, akkor az ki van kapcsolva, nem fut semmilyen szoftver.
Egyébként miért olyan fontos ez? Reggel nem zavar, hogy ébredezik egy percig? Évekkel ezelőtt leszoktam erről...
És még azzal kiegészíteném, hogyha megkérdeznéd, hogy mégis hogy lehetett a 10 évvel ezelőtti telefonba ilyen külön áramkör, és most nincs, akkor arra a válaszom az egyszerűség.
Régebben sokkal egyszerűbb volt a telefon, mind szoftveresen, mind hardveresen, így a külön áramkörnek minimális áramforrás kellett csak, és bekapcsolás másodpercekig sem tartott, ma meg elég bonyolult kapcsolások vannak, mire bekapcsolna a telefon, hogy megszólaljon az ébresztő másnap lenne.
Éjjelre repülőgépes mód.
Minek kikapcsolni?
Eleinte én is furcsálltam, hogy kikapcsolva nem ébreszt az új telók többsége, de a rendszerbootolást végigvárni még egy csúcsmodellen is kényelmetlen.
Heti-kétheti egy újraindítás jócskán elég, így semmi értelme kikapcsolni. Repülőgépes módban, inaktív állapotban a fogyasztás is minimális.
"Heti-kétheti egy újraindítás jócskán elég"
Lehet droidnál így van, wp-n és ios-n ez nem kell.
#7:
Ez sem igaz.
Még Iphone 5-nél is javasolja a szerviz a heti-kétheti újraindítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!