Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak indie stílusú fiúk, vagy ez csak lányoknál népszerű?
Rákerestem, de nem találtam...
Az indie gondolkodásmód alatt mit értesz ?
magyar alter mémek oldalt ajánlom azoknak, akik szeretnék megtudni miről van itt szó
Uu elnézést, ha rosszul fogalmaztam.
Az a fb oldal nem tudom mennyire írja le amire gondoltam...
Külső: elég tipikus, hogy MOM jeans, pl régi bőrtáska, vagy Fjallraven, kerek napszemüveg, vagy ilyesmi, régiesebb ingek, vagy feliratos nagyobb póló betűrve, sokszor nadrágtartó, hosszabb szövetkabát, vagy bomber dzseki, Old Skool Vans, kicsi kerek beanie, orrpiercing néha, a lányok gyakran vágatnak rövid frufrut, meg vállig érő hajat, néhányan festik a hajuk alját színesre, a fiúk, háát, a fotókon, mert élőben hol vannak (?!), hosszabb haj álltalában...
Most ezek csak az átlagolt legtipikusabb jellemzők...
Belső: ÁLTALÁBAN, és nem állítom, hogy mások nem lehetnek ilyenek, műveltebbek, régebbi/alternatív zenéket hallgatnak, független filmeket néznek nem csak a hollywoodi agymosásokat, az ilyen embereknek álltalában nagyon meg van a véleményük a társadalomról, általában nagyon ellene vannak a homofóbiának, rasszizmusnak, a szexizmusnak, a kapitalista elnyomásnak stb, nem átlagos helyekre járnak, művészmozikba stb...
És nem azt mondtam, hogy feltétlenül követni kell egy stílust, egyáltalán nem, szimplán megkérdeztem ezt, de nem azért, mert csak az ilyen fiúk lehetnének jófejek, vagy bármi, csak megfigyeltem, hogy ez kb csak lányoknál megszokott stílus, és nem tudom, csak én nem veszem-e észre az ilyen srácokat, vagy tényleg nincsenek?
Remélem így már érthető. :)
Az általad leírt az inkább a retro/old school stílus. Indie akárki lehet, aki nem követ semmit, csak azt vesz fel/olyan zenét hallgat ami épp tetszik neki és nem limitálja magát valamelyik szubkultúrába, én ilyen vagyok.
18/F
Uhh, akkor úgy látszik semennyire nem voltam tájékozott, bocsánat! :/
Köszi a választ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!