Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem vagyok népszerű a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok népszerű a lányoknál?

Figyelt kérdés
Bár a kérdés lehet félreérthető nem arra irányul hogy miért nem vagyok az a srác aki minden lánynak tetszik ezért baromi sokszor megfordul a nevem azokban a körökben.. a kérdés arra irányul hogy ha én kivülről egészen jól nézek ki (külső ember véleménye nem az enyém) belülről meg kedves,figyelmes,megbizható,megértő,okos,vidám és hajlandó vagyok harcolni azért akit szeretek mégsem keltek érdeklődést a lányokban...sokan meg sem akarnak ismerni sokan meg csak barátnak akarnak de senki nem akar többet...Hol a hiba bennem?
2016. jan. 18. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen benned van a hiba. Bár sajnos a korodat sem tudom, mivel nem árultad el így nem tudom, hogy a fiatalságba tartozol vagy esetleg idősebb korosztályba. De akkor vegyük a fiatalságot, ha már ide írsz. A mostani lányok többségének az "Idióták kellenek". Ez tapasztalat. Miután átverik mondjuk a lányokat, a lány kisírja magát mondjuk nálad, de a következő srácnál is ugyan ebbe a hibába esik. Más már a divat, lehet, hogy éppen nem azt követed ezért nem vagy olyan népszerű.. "Ecsethaj és stb"..

Konkrét válasz erre nincsen. Mindenkinek meg van igazából a maga ideálja de senki sem fogja meg találni a tökéletest és az ideálját is. Tehát lehet a lánynak egy ideálja de nem feltétlen mérvadó lesz, hogy csak azzal lehet együtt.

Előbb utóbb úgy is rálelsz majd arra. Ismerkedj ne add fel. Egyszer majd a kezedbe fog hullani.

És sose erőltess semmit.

2016. jan. 18. 23:52
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat :) igen a koromat elfelejtettem odaírni ezért elnézést is kérek utólag írom :) és igen tényleg nem tartozok bele az ecsethaj és társai kategóriába én csak egy halál egyszerű vidám fiú vagyok nagy célokkal :) 16/F
2016. jan. 18. 23:56
 3/4 anonim ***** válasza:

lesz/van olyan, akinek majd kellesz

én is ezt éltem át

szerintem azért akarnak csak barátnak mert "túl jó" és túl megbízható vagy

tudom viccesen hangzik :D

de volt csaj ismerősöm aki érzett felém valamit, de mondta hogy én olyan rendes/kedves/megbízható/fontos barát vagyok neki, hogy nem akarja hogy több legyen ennél, mert fél hogy utána nem jön össze és elveszít vele

igazából annyit tudsz tenni hogy nem görcsölsz rá, esetleg néha 1-2 flörtölős megjegyzést dobj el és majd lesz valaki aki

2016. jan. 19. 00:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem én kérek elnézést. El is felejtettem, hogy "Tini párkapcsolatok". Nem is kellet volna a korral macerálnom. :)
2016. jan. 19. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!