Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gazdaságinformatika mennyire...

Gazdaságinformatika mennyire népszerű a lányoknál?

Figyelt kérdés

A lányok mennyire választják ezt a szakot?

Valamint engem leginkább a gazdasági része érdekelne, programozásban egyáltalán nem vagyok otthon. Mennyire hátrány ez nekem?

A Miskolci Egyetemre jelentkeztem, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a gazdaságinformatika nekem való. Tapasztalatokat szívesen fogadok más egyetemekről is.

2015. jún. 4. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Feltételezhetően több fiú lesz, bár pontos statisztikákat nem tudok. Nagyon nem hátrány, alapvetően tudják, hogy gimnáziumban nem tanítanak programozni, ellenben nyilván az elején nehezebb lesz.

A gazdaságinformatikáról pedig a véleményemet itt leírtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..

2015. jún. 4. 14:34
 2/4 anonim válasza:
Körülbelül annyira mint a szandál-zokni.
2015. jún. 4. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Van rendesen informatika is. Az nem baj, ha nem vagy otthon a programozásban, de affinitásod legyen hozzá.

Ha nincs, akkor nem fogod tudni megcsinálni, mert nem csak poénból van benne az "informatika" szó a szak nevében. Sokan azt hiszik, hogy azt majd valahogy túlélik, ide legalább alacsonyabb pontszámmal be lehet jutni, jó lesz az.

Szerintem, ha nem vagy biztos benne, akkor lehet, hogy tényleg nem neked való. Persze abból semmi bajod nem lesz, ha megpróbálod, ilyen idős korban még nem kell feltétlenül eldöntetni, mit fogsz csinálni a következő 40-50 évben, ezt csak a kormányunk tolja előszeretettel.

2015. jún. 4. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 4. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!