Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda srácként mégis hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda srácként mégis hogyan szerezhetnék barátnőt?

Figyelt kérdés

Persze, itt mindenki azt mondja, hogy a külső nem számít, meg hogy nekik csak a belső értékek szamítanak. De ez sajnos nem így van.

19F

2018. márc. 28. 22:06
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Nem ítak hülyeséget az előttem lévők, de te mégis azonnal eluzasítod a tanácsaikat. Talán saját magaddak kéne megbékélned. Hisz az aki meg van elégedve magával vagy törekszik afelé, annak sokkal jobb a kisugárzása. És tényleg ügyelj az ápoltságra. Az én plusz tanácsom az önelemzés. Gondold át egyszer jobban, hogy hogyan társalogsz/viselkedsz csajok körül. Nézd magad kívülről. Majd figyelj meg olyat, aki ebben sikeresebb. És ne a tahókról vegyél példát...
2018. ápr. 18. 14:03
 22/22 anonim válasza:

El kell fogadnod saját magadat. Te nem teszed.

Azt írtad van önbizalmad, mert tisztában vagy magaddal. Nem ez a helyzet, mert ezt nem önbizalomnak, hanem önismeretnek hívják.

Te kimondottan nem bízol magadban, mert te írtad, hogy te sem magadat választanád.

Miért?

Az előző válaszok értelmesek voltak.

Ismerkedj, barátkozz. Ne azért hogy legyen valakid, hanem hogy megismerjenek az emberek.

Ne azt hidd hogy azért ajánlották, hogy onnan válassz valakit, csak gondold végig:

Megbarátkozol 1-2 lánnyal, fiúval. Megengeded neki, hogy jobban megismerjenek, megnyílsz nekik. Nekik is lesznek barátaik és szerintem valószínűleg az ő köreikből már sikeresen alakíthatsz ki romantikus kapcsolatot.

Ha nem engeded meg senkinek, hogy közelebb kerüljön hozzád, mint barát, hogy akarod, hogy beléd szeressen?

Igen első benyomásra fontosnak tűnik a külső megjelenés, ezt nem vitathatja senki.

De. Hosszú távon a szép külső nem elég. Bár szerintem ha őszinték akarunk lenni, a lányok is mindig helyes fiúkról álmodnak, de egy idő után, ha ápolt vagy, kedves (nem nyálas, behódoló, csak jólelkű),jó humorod van (önmagadon is tudj nevetni), akkor a belső értékeid megváltoztatják, felülírják az esetleges külső negatívumokat. És a belső értékek ahogy idősödnek az emberek sokkal fontosabbak lesznek, mint a külső.

A szépség nem örök. De a szép belső sokkal tovább maradhat szép.

Ne játszd meg magad, ne hazudozz, légy őszinte magaddal és másokkal is, és ez előbb utóbb meghozza azt amit vársz az élettől.

2018. jún. 3. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!