Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda srácként mégis hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda srácként mégis hogyan szerezhetnék barátnőt?

Figyelt kérdés

Persze, itt mindenki azt mondja, hogy a külső nem számít, meg hogy nekik csak a belső értékek szamítanak. De ez sajnos nem így van.

19F

2018. márc. 28. 22:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy annyira ronda lennél. Legalábbis én meg nem láttam olyan fiút, akitől szó szerint az undor fogott el. Ha esetleg privátban küldesz képet, talán többet tudnék mondani.
2018. márc. 29. 00:00
 12/22 anonim ***** válasza:
56%
Megértelek kérdező. Egy cipőben vagyunk. Én sem kellek egy lánynak sem a kinézetem miatt. Úgy nézek ki 21 évesen mint egy 15 éves fiú, a homlokom, bőrbetegségem is van, aminek a tünetét csak enyhíteni lehet. (A bőrbetegség Pikkelysömör..) A füleim elállnak, vékony testalkatú vagyok, de próbálok hízni... Összességében egy selejt vagyok, minden lány elutasít a külsőm miatt.... 21/F
2018. márc. 29. 13:32
 13/22 anonim ***** válasza:
A homlokom nagy*
2018. márc. 29. 13:32
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy helyes srác, akkor szerintem ne a top modell lányoknál próbálkozz, hanem azt a réteget célozd, akiknek nem nagyon volt még barátjuk, nem olyam felkapottak a pasik körében.

De amúgy a külső tényleg nem mindig olyan fontos.

Sőt... ha szeretsz valakit akkor egy idő után kívulről egyre szebbnek látod majd... mert a belső kedvessége miatt megszépül a szemedben.

Érd el ezt egy lánynál! Kedveltesd meg magad valakivel ennyire

Ha nem vagy sármos akkor ne a külsőddel hódits!

Legyél vicces, laza, jófej.

Barátkozz sok lánnyal, hátha egy barátság alatt annyira megkedvel egy lány, hogy a belső szépséged miatt kívulről is szépnek fog látni.

De ettől függetlenül amit az elején írtam... hogy ne a legfelkapottabb lánylkat keresd, vannak olyan szép lanyok is, akiknek nem a leghelyesebb pasijuk van.

Mindenkinek más jön be.

Legyen önbizalmad, az bejön a lányoknak.

Ha nem is vagy annyira szép, legyél igényes. Ne legyen zsíros a hajad, tisztitsd az arcodat naponta 2x, borotválkozz rendszeresen, ne rágd a körmödet, rágozz, legyél ápolt.

Nagyon sokat javít egy pasin az ápoltság! Tényleg... ha van egy pasi aki nem szép kifejezetten, de jófej, vicces és igényes, ad magára, akkor az már tök jó :D

Jah és egy jól megválasztott parfüm is sokat tud dobni az emberen ;)

Sok sikert! :)

17/L

2018. márc. 29. 19:00
 15/22 A kérdező kommentje:

Nem szívesen küldök képet senkinek. Nincs is magamról képem és nem is szeretnék itt egy ismerősömmel se találkozni.

Sosem a topmodell lányok tetszettek. Barátkozni meg nem fogok feleslegesen lányokkal abban reménykedve, hogy hátha megkedvel valamelyik. Az ápoltság meg esetleg arra elég, hogy friendzoneoljon egy lány és ha majd kell neki valami, akkor engem keressen. De nekem erre meg nincs szükségem.

2018. márc. 29. 20:34
 16/22 anonim válasza:
Én félek feltölteni képet a fb-ra, haverok mondták hogy próbálkozzak társkeresőn. Hát ez marha jó oda is kép kell.
2018. márc. 31. 13:29
 17/22 anonim válasza:
Az Oktogonnál 5000-ért találsz!
2018. ápr. 2. 05:54
 18/22 anonim ***** válasza:

sétáljatok el egy iskola és egy óvoda elé, nézzétek meg az apukákat és az anyukákat akik mennek a gyerekekért, fura jelenségre lesztek figyelmesek:

nem ex-topmodellek lépnek ki gyerekkel a hónuk alatt, hanem kifejezetten ronda emberek

2018. ápr. 2. 15:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Volt mar baratnod?
2018. ápr. 11. 14:29
 20/22 A kérdező kommentje:

Bárhova megyek, az ott lévő, hasonló korú fiúk/férfiak sokkal jobban néznek ki nálam. Ha egy családot látok például boltban, utcán, stb., akkor ott is általában normálisan néz ki mindkét szülő.

Nem, soha nem volt senkim.

2018. ápr. 11. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!